Сльози і 4 години драйву: Святослав Вакарчук на грандіозному концерті у Львові влаштував стриптиз (ФОТО)

12/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сльози і 4 години драйву: Святослав Вакарчук на грандіозному концерті у Львові влаштував стриптиз (ФОТО)

11 червня в рамках світового туру на підтримку нового альбому "Без меж" найпопулярніший український гурт "Океан Ельзи" виступив з неймовірним концертом у рідному Львові.

Цьогоріч на стадіон "Арена Львів" прийшло понад 60 тисяч людей і це була найрізноманітніша публіка. Послухати Вакарчука і компанію прийшли ті, хто ріс разом з його піснями і ті, хто тільки народився, коли "океани" вже їздили зі світовими турами.

Цього вечора на стадіоні можна було побачити і зовсім юних дівчат-фанаток, і поважних подружніх пар, для яких походи на концерти "Океану Ельзи" вже перетворились добру сімейну традицію.

Фото автора

Виступ розпочався із майже півторагодинним запізненням, але очікування було того варте.

Далі були майже 4 години драйву, харизми і непідробних емоцій, на які тільки здатні музиканти на сцені.

Перед рідним містом Вакарчук викладався на повну: він стрибав, медитував, запалював публіку і заспокоював її — як вправний маніпулятор робив з нею все, що хотів і все, що вона дозволяла з собою робити. Не обійшлось і без фірмових роздягань, щоб показати завжди ідеальний прес і щоб дівчата зрозуміли, що таки прийшли на концерт не дарма.

Фото автора

Концерт у Львові в рамках світового туру був на підтримку нового альбому гурту "Без меж", проте не тільки музиканти готували сюрпризи. Віддані фани також підготували несподіванку для своїх кумирів — коли заграла однойменна пісня з нового альбому з усіх куточків стадіону почали виринати плакати із зображенням знаку безкінечності.

Фото автора

В цей вечір кількадесят тисяч людей на стадіоні справді відчували себе єдиним організмом, який дихає в унісон з улюбленими виконавцями, про що Вакарчук пізніше під враженням напише у своєму Twitter.

Переглянути зображення у Твіттері

 Читати

Svyatoslav Vakarchuk @s_vakarchuk

Велике щастя відчувати, що рідне місто дихає з тобою в унісон. Дякую тобі, Львове. Ти завжди-особливий!

"Арена-Львів" ще не раз за вечір запалювалась тисячами вогнів, як наприклад, під час пісні, присвяченої пам'яті Кузьми "Скрябіна". Вакарчук зізнався, що написав її півтора року тому, саме у Львові під глибоким враженням від звістки про загибель свого "товариша по зброї", як він часто називав Кузьму.

Фото автора