Зіркові скандали
Подобається

Регіна Тодоренко в напівпрозорому платті обурила азіатських туристів (ФОТО)

11/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Регіна Тодоренко в напівпрозорому платті обурила азіатських туристів (ФОТО)

Китайські туристи зірвали зйомки кліпу

Група азіатських туристів, які прибули на екскурсію в Каньйон Антилопи, застали співачку в самий розпал зйомок нового відеокліпу. Побачивши дівчину в напівпрозорому платті, гід екскурсійної групи викликав поліцію, передає Корупція.Стар

Співачці і телеведучій Регіні Тодоренко вдається поєднувати і розвиток сольного музичного проекту, і кругосвітню подорож в рамках популярного тревел-шоу. Так, перебуваючи на зйомках телепередачі в Америці, дівчина вирішила витратити вільний час з користю і в компанії оператора Олега Богдана вирушила знімати новий відеокліп на пісню “Ливерпуль” в знаменитий Каньйон Антилопи, розташований на південному заході США. “Виявилося, що для зйомок в Каньйоні Антилопи необхідний дозвіл штату, але у нас було занадто мало часу і за такий короткий час отримати його досить складно. Мені з цим допомогла продюсер “Орла и решки” Олена Мазуренко, яка просто вибила для мене це дозвіл, – розповіла Регіна. – Але це був тільки початок труднощів. Виявилося, що навіть зі схваленням на зйомку для нас не можуть повністю закрити ций екскурсійний майданчик, який практично цілодобово кишить туристами. Тому нам довелося знімати прямо під час екскурсій, розганяючи з вузької ущелини групу азіатських туристів, які масово бігали навколо мене з фотоапаратами”.

Але на цьому пригоди співачки не закінчилися. Для зйомок нового відео Регіна вибрала світле напівпрозоре плаття, але китайські туристи не оцінили вибір артистки і, не довго думаючи, подзвонили високопоставленим особам штату зі скаргою на те, що в громадському місці розгулює оголена дівчина.

“Нам подзвонили і сказали, що за зйомку стягується штраф – 10 тисяч доларів, – коментує Регіна. – Потім приїхав інспектор, якому мені довго довелося пояснювати, що я була не гола і не намагалася нікого образити розпусними діями. З усіма цими з’ясовуваннями ми втратили багато часу і мало не пропустили захід. Час у нас було розрахований до останньої секунди, але зйомки кліпу благополучно завершилися”.

1_414 2_215 3_107