Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак похизувалася фотографіями своєї дочки (ФОТО)

11/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ані Лорак похизувалася фотографіями своєї дочки (ФОТО)

Софії виповнилося 5 років і її знаменита мама додала кілька фотографій з урочистого заходу в Інстаграм.

9 червня п'ять років тому Ані Лорак вперше стала мамою, у неї і Мурата Налчаджиоглу народилася дочка Софія. Вчора співачка і її чоловік влаштували грандіозне свято для свій принцеси, на який були запрошені знамениті гості, в тому числі і хрещений батько Софії Філіп Кіркоров, який захопив з собою на свято своїх дітей Аллу-Вікторію і Мартіна, передає Корупція.Стар

У себе на сторінці в Інстаграмі Ані Лорак показала свіжі фотографії своєї дочки. 

До речі, зовсім недавно співачка вперше вивела на сцену Софію і поділилася її фотографіями в соцмережі, до цього вона приховувала її від сторонніх очей, так як боялася, що недоброзичливці можуть наврочити Соню. Тепер же Кароліна балує своїх фанатів новими знімками, на яких відображена її дочка.

Мурат і Ані ласкаво називають Софію принцесою, втім як і для всіх батьків їхні діти є принцами і принцесами. Свіжі фото іменинниці Соні активно лайкають і коментують користувачі Інстаграма. Дівчинка дуже схожа на свого тата, а й мамині риси спостерігаються. Багато шанувальників співачки відзначили, що Софія виросте ще привабливішою, ніж її знаменита мама.

1465545487_sofiya 1465545494_lorak