Новини про зірок
Подобається

Безголосий Поплавський представляє талант України у світі: сором всієї нації у відео (ФОТО І ВІДЕО)

10/06/2016     Автор: admin
Безголосий Поплавський представляє талант України у світі: сором всієї нації у відео (ФОТО І ВІДЕО)

Польське телебачення відзняло документальний фільм про Україну, аби презентувати її таланти за кордоном. І хто, як ви думаєте, удостоївся такої честі і став «найталановитішим українцем»?..

d19ce707fe3d8c36b760c7dc7ecfce4b0d1a836e

Михайло Михайлович Поплавський! Виявилося, що на думку поляків він найдостойніший кандидат і гордість цілого українського народу!

2fd3158-56140579

Польська телекомпанія АТМ STUDIO, між іншим, провела для цього голосування в соцмережах. І співаючий ректор переміг! Виявляється Вакарчук, Джамала, Пономарьов, Pianoboy, Бумбокс, і навіть Павло Зібров не настільки талановиті, наскільки талановитий самородок-Поплавський, повідомляє Корупція.Стар

myhailo-poplavsky

 

А саме чудове те, що, за словами творців цього безсмертного твору, головного героя (чи то пак Поплавського) ще й довелося вмовляти зніматися. А вмовляв його сам керівник виробничої компанії Two For Future Войцех Відельскій, який старанно намагався переконати Поплавського у надважливості зйомок у цьому кіно. В описі до стрічки йдеться:

Вагомим аргументом, що вплинув на позитивне рішення, стала значимість фільму як для українців, так і для європейців, тому що за своєю спрямованістю він мотиваційний.

poplavskiy_03

Сам Відельскій додав:

Документальний фільм спонукає до дії! Фільм про людину, яка досягла успіху, створила себе сама завдяки наполегливості, оптимізму і організаційного таланту.

Стрічку знімали у Києві, на малій батьківщині Поплавського в Кіровоградській області та в Польщі.

Фрагмент фільму наразі вже в мережі і його можуть оцінити небайдужі.

 

А ми так необачно недооцінювали «Кропиву», «Сало»…