Новини про зірок
Подобається

Російський актор Єфремов шокував своєю поведінкою на «Кінотаврі» (відео)

08/06/2016     Автор: admin
Російський актор Єфремов шокував своєю поведінкою на «Кінотаврі» (відео)

04115847_ak_large

З перших хвилин фестивалю "Кінотавр", який стартував в Сочі, російський актор Михайло Єфремов не переставав вражати публіку. Спочатку його побачили в коротких шортах біля готелю, потім на червоній доріжці він з'явився з екстравагантною дочкою Ганною-Марією. Але найбільше запам'ятався виходом Єфремова стало його поява в халаті в холі готелю "Перлина" пізно вночі, передає Корупція.Стар

Актор приїхав на фестиваль разом з 15-річною донькою Анною-Марією і помічницею, яка допомагає йому доглядати за підлітком. Саме Єфремов став героєм першого вечора кінофестивалю.

52-річний актор за півгодини став героєм запальної вечірки. За минулу ніч Михайло відвідав всі бари і ресторани на території готелю "Перлина" — і в кожному з них, хоч і на короткий час, точно став душею компанії.

Бурхливо відзначивши відкриття кіноогляду в компанії колег в таверні "Діоніс", Михайло Олегович перебрався в лобі-бар, де, пропустив пару стаканчиків і піднявся в номер. Всі навколишні подумали, що на цьому вечір Єфремова закінчено. Однак, через двадцять хвилин, бадьорий і веселий актор знову постав їх поглядам — ​​правда, в халаті.

Прогулявшись до пляжу і допомогти ніжки, актор знову осів в ресторані і геть відмовлявся змиритися з тим, що навколишні настійно рекомендували йому закінчити подорож в ліжку. Зірка кіно настільки збуджено поводився, що хтось навіть покликав на допомогу поліцейських.
Справжнім порятунком для організму Михайла Олеговича стали впали йому на шляху Вікторія Толстоганова і Олексій Агранович, які поверталися з вечірки на закритій терасі. Тільки після їх тривалих і наполегливих умовлянь він проїхав спочатку знову в лобі-бар, а потім і в номер.

Пізніше  у його фойє були помічені хіба що Олександр Паль і Світлана Ходченкова, яка повернулася з посиденьок в прибережному ресторані "Нептун" у супроводі великої компанії.