Новини про зірок
Подобається

Міка Ньютон: «Не обов’язково виходити заміж за багатого чоловіка, щоб бути щасливою і успішною» (фото)

07/06/2016     Автор: admin
Міка Ньютон: «Не обов’язково виходити заміж за багатого чоловіка, щоб бути щасливою і успішною» (фото)

272966337452211329c6172799878511

Вперше за п'ять років життя в Америці українська співачка Міка Ньютон зробила сміливі визнання. Артистка відповіла всім тим, хто вважав, що вона живе за рахунок багатого чоловіка або ж, навпаки, переживає фінансові труднощі.

На своїй сторінці в Facebook Міка Ньютон опублікувала звернення до шанувальників і друзям. Всім тим, кому небайдужа її доля і кар'єра:
«Рівно 5 років, як я переїхала в Америку. Стільки всього сталося за цей час. Найчастіше питання, який у мене запитали за ці роки, був: «Навіщо? Чому відразу так після Євробачення? А чи варто було? Ох, думаємо, немає … Ох, зовсім пропала десь вона … Вийшла заміж? Бідна дівчинка, щось не те у неї …. », повідомляє Корупція.Стар

Міка Ньютон зізналася, що поїхала з України через втому, їй захотілося повністю змінити своє життя:
«Артист пропадає з преси, тільки коли сам цього хоче. І мені захотілося! Дуже сильно! Трохи більше, ніж два роки тому. Я втомилась від усього. Що б ти не говорив і не намагався донести, нікому це не цікаво, бо у кожного своя правда про моє життя. У кожного своя думка про те, чому я в Америці і як мені все легко. І ось я просто не хотіла відповідати ні на що і тим більше щось доводити. Я хотіла прірву і жити тим життям, яке вибрала. А вибрала я непростий шлях. Він мій. Я якщо зовсім чесно, з дитинства завжди відчувала себе чужою. Я розуміла, що мене зовсім практично ніхто не розуміє. Що я хочу … Навіщо … І, на жаль, мені довелося переїхати в іншу країну, щоб нарешті відчути себе вільною.
За 5 років пройшло багато. Щоб тут жити, потрібно народитися заново. Знову вчитися говорити, їсти, вчити культуру країни, розуміти людей, у яких зовсім інше сприйняття цього світу. Моя інтуїція сказала — треба проходити це все ».

1937087_10207923357135728_2461405118723331226_n

В Америці Міка Ньютон займалася акторською майстерністю і вчила англійську, щоб вільно себе почувати в чужій країні. Всупереч чуткам про те, що співачку містить багатий чоловік, дівчина зізналася, що це зовсім не так.
«Якщо дуже багато працювати і не звертати ні на кого уваги і не намагатися догодити комусь, то все вийде. Я хочу сказати всім жінкам, що не обов'язково виходити заміж або бути з багатим чоловіком, як у нас чомусь вселяють це, щоб бути щасливою, успішною і мати можливість займатися улюбленою справою, заробляти цим на улюблену їжу, навчання, улюблену марку машини, квартиру, одяг, подорожі. Не обов'язково від кого-то залежати, щоб можна було жити, як вам хочеться. У нас життя одне, тому давайте використовувати свій талант, розвивати і не боятися нічого », — написала Міка Ньютон.

993562_10207876061313362_8695905159239801344_n

Артистка не ставить крапку в своїй музичній кар'єрі і обіцяє знову повернутися на сцену. Уже 15 липня в Майамі відбудеться її перший за довгий час концерт. А поки Міка Ньютон робить значні успіхи в рекламній індустрії:
«Я займаюся акторською зараз. Втілюю свою дитячу мрію! Ще дуже багато належить зробити, щоб все зовсім було, як я хочу. Але я працюю над цим кожен день. Сумую за домом ?! Так! Дуже сильно! За всіма вам сумую. Сумую за концертам. За публіці в 20 тис. Людей, як в Запоріжжі було і інших містах. Дуже. Але бажання зробити щось більше найсильніше. Співаю я? Чесно? 1,5 року практично не співала. Зовсім. Хотіла. Але якось я втомилася від всього, і іноді в житті з'являються люди, які роблять все для того, щоб відбити ще і полювання, і на час у них це вийшло зробити … Мені потрібно було перевантажитися.
Писала пісні будинку. Буду ділитися з вами, коли дозрію. І, звичайно, акторська забрало дуже багато часу, яке принесло мені мої великі плоди. І ще раз довело мені, що якщо мріяти, то все збудеться. Навіть якщо все говорили, що неможливо і нікому ти не потрібна там. А виявилося, потрібна і Facebook, і Google (в двох рекламах знялася для них, до речі величезне задоволення працювати було для цих компаній, організація всього на вищому рівні), FIAT, Bud Light, знятися з великою світовою зіркою Macklamore для австралійської мобільної компанії, Benefit cosmetic, це маленький список того, що мені вдалося зробити за рік і два місяці.
Чи планую співати? Так! До речі, хто буде в Майамі 15 липня, приходьте на мій виступ. Перше після тривалої перерви. Живу, бо ви є у мене. Люблю і ціную вас! »