Новини про зірок
Подобається

5 знаменитостей, у яких вкрали дитинство (фото)

06/06/2016     Автор: admin
5 знаменитостей, у яких вкрали дитинство (фото)

ukfu

Маколей Калкін

Маколей Калкін — чи не найсумніший приклад дитини, що стала знаменитістю в ранньому дитинстві, що зруйнувало всю його подальше життя. Маколей — третій з семи дітей в скромній сім'ї мами, телефонного оператора, і тата, церковного службовця. Актором він став, коли йому було всього чотири роки, правда, дебютував він не в кіно, а на сцені. Коли ж йому виповнилося 10 років, він зіграв роль, яка зробила його знаменитістю. Два його найбільш вдалих фільму «Один вдома» і «Один вдома-2» перетворили його в зірку екстра-класу. Він був найзнаменитішим дитиною-актором в Голлівуді. Але на цьому його кар'єра і закінчилася — всі наступні фільми не принесли йому успіху. Відносини з батьками були зруйновані, оскільки вони дивилися на сина тільки як на джерело отримання доходів. Маколея кинула навіть кохана дівчина. Міла Куніс після майже дев'ятирічного роману пішла від Калкіна до Ештона Катчера. Цього року Маколей заявив, що йде у відставку. Тепер єдине, що у нього залишилося — участь в альтернативній музичній групі «Підпільна піца» І ще різного роду «допінги», які, як стверджують пліткарі, вживає Калкін, повідомляє Корупція.Стар

gfkhg

Ліндсі Лохан

Ліндсі Лохан почала свою кар'єру так само рано, як і Калкін. Уже в чотири роки вона стала фотомоделлю, а в 10 років зіграла в серіалі «Інший світ». Її зоряним часом став фільм «Пастка для батьків» — вона знялася в ньому, коли їй було всього 11. Останнім її по-справжньому вдалим фільмом стала «Чумова п'ятниця» в 2003-му. На цьому її успішна кар'єра і завершилася. Зате почалися неприємності. У 2007-му вона вперше «відвідала» клініку для лікування від алкогольної та наркотичної залежності, куди потрапила будучи затриманою за керування автомобілем «під впливом». Між 2010-м і 2013-м вона відвідувала аналогічні заклади ще тричі. Встигла побувати Ліндсі і в тюрмі — після того, як порушила приписи суду, що засудив її до умовного терміну. Правда, останній рік в житті Лохан намітився певний прогрес. Вона почала зустрічатися з бойфрендом, який, як стверджують батьки актриси, дуже позитивно на неї впливає. Мова, звичайно ж, йде про молодого російською бізнесмена Єгора Тарабасове. І тепер Ліндсі сповнена райдужних надій — в тому числі і на відродження своєї кар'єри.

ukfu jrgjkdrbk

Руперт Грінт

Руперту Грінту було всього одинадцять, коли його затвердили на одну з трьох головних ролей в першій частині культової франшизи про Гаррі Поттера. У компанії Деніела Редкліффа і Емми Уотсон він грав рудого симпатягу Рона Візлі протягом цілих 10 років. Останній фільм вийшов на екрани в 2011-му. Він був на гребені популярності і, здавалося, йому забезпечено блискуче майбутнє … А потім для Руперта все закінчилося. З тих пір Грінту пропонують тільки ролі в другорядних фільмах і поки не один з них не приніс йому успіху. Спробувавши стати бізнесменом, Грінт також зазнав невдачі. Відкритий ним кілька років тому ресторан Rigsby's Piano Caf збанкрутував в цьому році. Але що найсумніше, Руперт впав у жорстоку депресію і почав всерйоз зловживати спиртним. Звичайно, Грінту всього 27 років, і не всі ще для нього втрачено.

Безымянный

Едвард Ферлонг

На відміну від Ліндсі Лохан, кар'єра Едварда Ферлонга почалася, коли йому було вже 11 років. Саме тоді він отримав роль, яка ощасливила б будь-якого хлопчиська. Едварду довірили честь зіграти роль сина Сари Коннор у другому «Термінаторі». Ця роль принесла йому гучний успіх, безліч премій, серед яких була нагорода MTV Award — в номінації «Кращий прорив року». Знявшись ще в ряді успішних фільмів, він став справжнім підлітковим кумиром. Але занадто ранній успіх дорого обійшовся Едварду. Намагаючись позбутися від стресу, він почав вживати наркотики. Як зізнався пізніше Ферлонг, він перепробував все — від кокаїну до героїну … У 2000-му Едвард в перший раз потрапив в клініку. І повертався в неї ще не раз. У 2010-му він отримав трирічний умовний термін за те, що підняв руку на свою подружку — Рашель Кніленд. А в 2013-му він потрапив до в'язниці на цілих 6 місяців за те, що дозволив собі те ж саме по відношенню до наступної своєї приятельки — Моніці Кіна. І хоча Едвард клянеться, що йому все ж вдалося покінчити із згубною звичкою, особливих змін в кар'єрі і його особистого життя поки не спостерігається.

fjh

Дрю Беррімор

Історія Дрю Беррімор — найяскравіший приклад того, що навіть з найглибшої «ями» можливо вибратися. Чарівна дівчинка Дрю, дочка двох акторів, зайнятих тільки своїми кар'єрами і обтяжених шкідливими звичками, стала суперзіркою в сім років. Вона знялася тоді у самого Стівена Спілберга в «Інопланетянин». Оскільки її батькам було ніколи доглядати за донькою, та жила, як вміла. І, як могла, справлялася з тягарем слави, занадто важким для неї. Як зізналася пізніше Дрю, марихуану вона спробувала, коли їй було всього 11 років, а в 13 добралася і до кокаїну. В клініку вона попала, коли їй було всього 14 років, зробивши спробу самогубства. Але, на відміну від безлічі її колег — передчасно загиблих молодих талантів, Беррімор зуміла зупинитися. Їй якимось чином вдалося взяти себе в руки і назавжди покінчити з наркотиками. Коли Дрю підросла, вона навіть написала книгу, в якій розповіла про своє непросте дитинство. З тих пір Беррімор зробила блискучу кар'єру. Правда, що стосується її особистого життя, то вона поки не дуже вдалася. Дрю була заміжня вже тричі, але все три шлюби, на жаль, виявилися невдалими. Зараз вона якраз розлучається зі своїм чоловіком номер три — Уіллом Копелманом.