Зіркові скандали
Подобається

Скандал продовжується: Лесик планує створити двійник гурту Дзідзьо (фото)

04/06/2016     Автор: admin
Скандал продовжується: Лесик планує створити двійник гурту Дзідзьо (фото)

SoR3JfnS6dA

Екс-учасник гумористичного гурту DZIDZIO, гітарист Олег Турко, він же Лесик, розповів у відкритій прес-конференії всю правду про їхні відносини з Михайлом Хомою (соліст Дзідзьо), про гроші, скандали та право власності, передає Корупція.Стар


8091_1

В плани Лесика входить створення гурту-двійника Дзідзьо, про що він поділився з журналістами:

"Я з Кузьмою Скрябіним зробив Дзідзьо. Я можу зробити другого Дзідзьо і третього, якщо потрібно. Я задумався: а може мені дійсно зробити другого Дзідзьо? Права на пісні у мене є. Чому б і ні. Я знайду таку людину. Є багато двійників і пародистів. Я можу підшукати, а може вже і підшукав …"

x_98d848d1 x_196fa5a6

До всього, він повідав причини і скандальні подробиці свого відходу з гурту:

"Розрив в групі відбувся не сьогодні і не вчора. Він певний період готувався. Я спочатку не відчував, але це вже давно планувалося … Я є власником 25% акцій компанії "Мейсон інтертеймент", так як і Михайло Хома (соліст групи DZIDZIO ). Є ще третій власник, який має 50%. Торгова Марка DZIDZIO належить Михайлу і мені порівну… Багато було такого, де я не погоджувався з чимось. Я був завжди проти того, щоб використовувати великі кошти для статусу. Я сказав їм, що вони грають не в ту політику … Мені було комфортно, і я не збирався йти з групи, а мені подзвонили і сказали, що я звільнений. Без моєї заяви мене звільнили з групи як гітариста, як бек-вокаліста. На підставі чого, я не розумію. Вони звільнили потім всю групу. Через кілька днів їх забирають назад, але не беруть мене. Тобто технічно мене відкинули як артиста, але як власника — ні. Тому що весь репертуар, написаний Дзідзьо до пісні "Птахоподібна ", належить 50 на 50 Міші і мені!"