Новини про зірок
Подобається

Хазяйка «дирчика» Яремчук не хоче бути як Кардашян (фото)

04/06/2016     Автор: admin
Хазяйка «дирчика» Яремчук не хоче бути як Кардашян (фото)

1347447769_mariya_yaremchuk

Співачка Марія Яремчук запевнила, що не має наміру колись "тюнінгувати" свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії. А Києвом вона тепер пересувається на власному рожевенькому мопеді.

На таку покупку її надихнув відпочинок на Шрі-Ланці. Про нього Марія розповіла Каті Осадчій в програмі "Світське життя", повідомляє Корупція.Стар

Для сексі-фото з відпустки, що їх Яремчук постила в своєму Instagram, зазвичай скромна дівчина удавала з себе розкуту спокусницю в стилі Кім Кардашян. Проте далі наслідувати реаліті-зірку, котру давно підозрюють у штучному збільшенні деяких частин тіла, Марія не збирається.

5680496-yaremchuk1

"Я так боюся уколів, що навіть подумати не можу, що ляжу колись під ніж. То була більше така іронія. А мені більше подобається натуральна краса. Я не так захоплююсь Кім Кардашян, щоб її наслідувати", — запевнила співачка.

Любителька активного відпочинку, на Шрі-Ланці Яремчук відірвалася на повну.

8d38ff2-yaremchuk2

"Я люблю активний відпочинок.Тому ми побували і в горах, поїхали на чайні плантації за чаєм для друзів. Каталася на дельтаплані, на слонах. Спробували все різноманіття індійської кухні, покаталися на тук-туку. Після цього я собі купила скутер, бо мені дуже сподобалося", — розповіла вона.

2f9ae5c-clipboard02

Але хірургічно збільшувати собі якісь частини тіла Марія не збирається. Співачка, навпаки, за останній час помітно зменшилася.

cabaa32-clipboard01

"Це таке задоволення. Він такий легкий у керуванні, безшумний, на електриці. У нас з таких сміються, кажуть "дирчик". Мені подобається. Це класно. Це звільняє тебе від заторів і від постійних пошуків місця для паркування", — поділилася Марія.

Артистка розповіла, що як вона їздить на своєму "дирчику" Києвом, то люди спершу звертають увагу на нього, а вже потім на неї.

bb6b4a7-yaremchuk4

Нагадаємо, на Шрі-Ланці підопічна Олександра Пономарьова відпочивала від свого "фірмового" мейкапу, а ще потримала на руках крокодильчика.