Плітки
Подобається

Катя Осадча заінтригувала весільною фотографією (ФОТО)

03/06/2016     Автор: admin
Катя Осадча заінтригувала весільною фотографією (ФОТО)

osadcha-11-11-15

Як відомо, Катя Осадча виховує вже досить-таки дорослого сина одна. Вона незаміжня, але в суспільстві говорять про її роман з Юрієм Горбуновим. 

Відносини двох телеведучих, які проводять час разом не тільки на роботі, а й у своєму особистому житті, до сих пір не підтверджені, передає Корупція.Стар

Юрій, так і Катя, намагаються йти від питань про те, що їх пов'язує крім роботи в проекті «Голос країни», одного разу Горбунов сказав, що ні про який роман не може бути й мови, а потім ділився фотографіями з відпустки в Парижі, де в той же час відпочивала і Осадча з сином.

Загалом, як би там не було, але весільна фотографія, що з'явилася на сторінці у Каті Осадчої в Інстаграмі, не на жарт зацікавила її підписників. Телеведуча поспішила всіх заспокоїти, підписавши селфі в білій сукні і з фатою на голові так: 

«Фантазія стілістів может заходити і так далеко …». 

Всього за кілька годин ця фотографія зібрала понад 13 тисяч лайків, а також величезна кількість коментарів, в яких неуважні підписники почали вітати Катю з одруженням і питати: «Хто власне чоловік?».

Решта ж користувачі Інстаграма просто відзначили, що Осадча бездоганно виглядає і білий колір їй дуже підходить. Особливо всім сподобалася фата з обідком з перлин.

osadchaya