Новини про зірок
Подобається

Гола Волочкова шокувала фотографією з букетом у ліжку

03/06/2016     Автор: admin
Гола Волочкова шокувала фотографією з букетом у ліжку

55e3142e0013f_481

Анастасія не припиняє епатувати публіку, викладаючи в Інстаграм відверті знімки, передає Корупція.Стар

Прима-балерина продовжує вдавати, що не бачить негативну реакцію публіки на свої фото зі шпагатом, мікро-бікіні, оголеними грудьми і так далі. Народ, підписаний на сторінку Волочкової в соцмережі, кожен раз доводить, що раді написати образливі коментарі було б тільки до чого причепитися. Настя не перестає дивувати і на цей раз вона викликала у своїх фоловерів ті ж емоції, що і раніше.

З одного боку Анастасія поділилася красивою фотографією, показавши свої розкішні апартаменти і аристократичним ліжком, плюс до всього, оголене тіло артистка прикрила величезним букетом з білих троянд, які вона дуже любить і їй їх дарують на всіх заходах. Але з іншого — знову оголена Волочкова. Публіка не пошкодувала часу, щоб прокоментувати нове фото балерини. Але на жаль, більшість відгуків так і є банально-негативними.

Сама Анастасія підписала це постільне фото так: «Накрившись під улюбленою ковдрою .. З троянд, я відчуваю — СВОБОДУ». Шанувальники Волочкової погодилися з тим, що на цьому знімку немає місця вульгарності, воно їм здалося цілком пристойним.

1464935757_nastya-volochkova