СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

02/06/2016     Автор: admin
СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

i75_ArticleImage_115636

Керівник одного з творчих об’єднань телеканалу СТБ Мирослав Домалевський оголосив про закриття реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей».

Про це пан Домалевський написав у Facebook, інформацію також поширив офіційний сайт каналу СТБ.

Реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» протрималося на СТБ п’ять сезонів. Останній випуск проекту вийшов в ефір 31 травня, повідомляє Корупція.Стар

«Сьогодні (31 травня. – ДМ) виходив останній ефір проекту "Кохана, ми вбиваємо дітей". Більше не буде. Так буває. Все має свій початок і кінець. 5 років ми робили все можливе, щоб змінити майбутнє наших дітей. 5 років ми говорили і показували батькам, як зробити дітей щасливими. 5 років ми вирощували націю. Адже діти – це наше майбутнє. Це ті, хто завтра замінить нас в усіх галузях і очолить країну… Сподіваюся, що ми змогли достукатися до багатьох родин і дати шанс кожній дитині бути любимою. Я вдячний усім, хто вніс частинку свого серця в цей тяжкий і складний у виробничому сенсі проект. Я вірю, що всі наші безсонні ночі та нервові клітини були витрачені не дарма. Мене особисто проект дуже багато чого навчив і багато що в мені змінив. Дякую!», — написав Мирослав Домалевський.

Нагадаємо, реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» — це адаптація британського формату Honey, We're Killing the Kids корпорації ВВС. Програма виходила в ефір з 2011 року. Керівником проекту від моменту старту був Мирослав Домалевський, ведучим – Дмитро Карпачов.

Протягом останнього року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення отримувала чимало скарг на контент каналу СТБ (у тому числі – на проекти «Кохана, ми вбиваємо дітей, «Один за всіх»), а також на соціальні ток-шоу інших каналів через їхній можливий негативний вплив на дітей. При Нацраді створено робочу групу з розробки правил захисту дітей у медіа, до якої увійшли представники телеканалів (у тому числі телегрупи StarLightMedia, складовою якої є СТБ), психологи, правозахисники, медійні експерти.