Новини про зірок
Подобається

Боже, яка ганьба: в мережі висміяли Буланову (фото і відео)

02/06/2016     Автор: admin
Боже, яка ганьба: в мережі висміяли Буланову (фото і відео)

b27fd4ca22bec082749014de90552c82

Буланова невміло втілила образ Брітні Спірс

Російська співачка Тетяна Буланова з'явилася в передачі "Точь в точь" в образі Брітні Спірс, яка нещодавно здивувала мережі своєю фігурою. Буланова виконала її пісню "Oops! I did it again ", повідомляє Корупція.Стар

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook російський користувач Денис Лебедєв.

"На Першому каналі Брітні Спірс" імпортозаміники "Тетяною Буланової", — підписав він свою публікацію.

Передплатники відзначили, що цей образ зовсім не йде Буланової.

"Дурне наслідування йде тільки дітям, коли нарешті це до наших пенсіонерів дійде", "Тіло в колі … не схоже ні разу … Брітні в кліпі і на концертах ще й танцює, а ця з пузом стоїть як припечатав, фу-фу-фу" , "Таке відчуття, що розвалитися від зайвого руху)) Жесть!", — написали коментатори.

"Точнісінько в точь" — телепередача російського Першого каналу, неофіційне продовження шоу "Один в один!" (Російської версії міжнародного формату Your Face Sounds Familiar — іспанська оригінал: Tu cara me suena — компанії Endemol).

"Точнісінько в точку" — шоу перевтілень, учасники якого зображують відомих музикантів і співаків акторів минулого і сьогодення, намагаючись зробити це максимально схоже на оригінал. Журі оцінюють виступи конкурсантів за п'ятибальною шкалою, всі бали сумуються і утворюють турнірну таблицю, щоб визначити переможця шоу.