Новини про зірок
Подобається

Юлія Проскурякова показала донечку

01/06/2016     Автор: admin
Юлія Проскурякова показала донечку

73_main

Уновому номері журналу «Starhit» читачі знайдуть інтерв’ю Юлії Проскуряковою, в якому співачка розповість про свою маленьку дочку Вероніку. Але все ж головним читачем журналу стала сама Вероніка, якій до рук потрапив глянець. Дівчинка з цікавістю розглядала на обкладинці фотографію мами і тата. Якраз за цим заняттям і застала Юлія Проскурякова свою дочку і не втрималася, щоб не сфотографувати Вероніку, повідомляє Корупція. Стар.

Фото одразу ж потрапило в Instagram, а в підписі до знімка Юлія від імені Вероніки написала: «Інтерв’ю про доньку говорите? Зараз почитаємо ». Слід зазначити, що це перша фотографія малятка Вероніки, на якій можна розгледіти обличчя дівчинки. Звичайно, з такого ракурсу важко однозначно сказати, на кого із зоряних батьків схожа дівчинка, але більшості шанувальників здалося, що у Вероніки мамин носик.

Судячи по знімку можна сказати, що апетит у Вероніки відмінний, про що свідчать характерні дитячі складочки, і передплатники назвали дочку Миколаєва «солодким м’якушем». Передплатники назвали фотографію дуже позитивною і ніжною, не забуваючи при цьому розхвалювати Вероніку.

Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв занадто довго чекали появи Верініки, так що дитина була довгоочікуваною, і тепер намагаються оточити дівчинку любов’ю і турботою. Ігор Ніколаєв, після народження другої дочки, незмінно поспішає додому після роботи, щоб якомога більше часу проводити з малятком.

Proskurjakova2-1