Новини про зірок
Подобається

Олександр Пономарьов поділився подробицями свого приватного життя

01/06/2016     Автор: admin
Олександр Пономарьов поділився подробицями свого приватного життя

Aleksandr-Ponomarev

У програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" з ведучими Олександром Скічко та Альоною Вінницькою український співак поділився подробицями свого особистого життя, передає Корупція.Стар

Відомому українському виконавцеві не щастить в особистому житті. Артист двічі був одружений, і обидва шлюби розпалися. Сам співак не любить коментувати чутки про свої взаємини з протилежною статтю, але журналістам програми "Зірковий шлях" розповів усі подробиці і прокоментував чутки про те, що він альфонс:

"Не знаю, звідки з'являються ці чутки. Не можу сказати, що я коли-небудь був бідним, навіть на самому початку моєї кар'єри. А тим більше зараз, через 23 роки. Я жодної копійки за все своє життя не взяв ні у кого. У мене така репутація, тому що про це цікаво писати, мовляв, я альфонс. Але, якщо у дівчини щось і є, то чому відразу альфонс?".

Також Олександр зізнався, що поки його серце вільне і чергові чутки про те, що у нього нова кохана, – неправда. 

"І жодна людина не запитав у мене, правда це чи ні. Неправда. Чому всі думають, що я шукаю собі наречену там, де працюю? Я її, по-перше, не шукаю, а по-друге, вірю, що якщо Бог дасть, то всім розкажу про свою любов, не буду соромитися", – поділився артист.