Новини про зірок
Подобається

Інтерв’ю з переможницею 6-го сезону шоу «Голос країни»: «Напередодні фіналу погано спала — хвилювалася» (відео)

01/06/2016     Автор: admin
Інтерв’ю з переможницею 6-го сезону шоу «Голос країни»: «Напередодні фіналу погано спала — хвилювалася» (відео)

47_main

Віталіна Мусієнко — про те, як її заспокоював Святослав Вакарчук, про важкі моменти на проекті і свої плани на майбутнє, повідомляє Корупція. Стар.

— Віталіна, вітаємо! Зізнайся, про що ти подумала, коли почула, що перемогла?

— Пережила все емоції, які в той момент тільки можна пережити. Описати це просто неможливо! Я довела собі, що можу набагато більше, ніж сама від себе очікувала. Але в першу чергу моя перемога — це заслуга мого тренера Святослава Вакарчука. Іноді на репетиціях я говорила: "Я не можу це заспівати". На що він відповідав: "Ти можеш, співай!". І я співала. Дуже рада, що потрапила саме в його руки. Ще коли йшла на сліпі прослуховування, ні на хвилину не сумнівалася, що виберу тренером саме його. І не прогадала: все склалося найкращим чином.

— Які стосунки у вас склалися з Інною Іщенко, яка зайняла на проекті друге місце?

— З Інною ми вперше побачилися ще до кастингів. Я приїхала до друзів у Полтаву, ми гуляли в парку і побачили дівчинку, яка грала там на бандурі. Мої друзі сказали: "Ось побачите, завтра вона буде на кастингу проекту". Я тоді навіть сама не знала, що буду в ньому брати участь. Але так вийшло, що ми обидві пройшли. І з того часу весь час підтримували один одного. Я дуже рада, що і Тіна Кароль, і глядачі дають шанс таким простим дівчатам, як ми з Інною.

— Що тобі снилося напередодні суперфіналу?

— Спала я погано, переживала. У день фіналу трошки заспокоїлася, тому що до Києва після свого концерту повернувся Святослав. Він знайшов правильні слова, які мене підтримали, він підтримував мене і протягом усього проекту. Я вдячна йому за те, що він завжди знаходив для мене час, сили.

 

— Як Святослав наставляв тебе перед фіналом?

— Сказав, що все буде добре. А ще — що в будь-якому випадку це тільки початок мого музичного, так і життєвого шляху. І я повністю з ним згодна! Зараз важливо не упустити цей шанс і довести людям, що вони не даремно вибрали мене, повірили мені. Найскладніше тільки починається.

— Ви з тренером вже обговорювали плани на майбутнє? Він буде тебе підтримувати і далі?

— Поки ще не обговорювали. У будь-якому випадку обіцяю вам, що музику тепер ніколи не кину. Все йде своєю чергою, заглядати наперед не хочу. Але думаю, що все в моєму житті складеться добре. Крім того, важливо, що в "Голосі країни" перемогла українська пісня. З нею я готова йти далі по життю. Готова експериментувати в різних жанрах, але фолк, етно в репертуарі обов'язково будуть присутні.

— Що для тебе було найважчим на проекті?

— Він дався мені дуже складно, перш за все морально. Найважчими були етапи до прямих ефірів, коли я прощалася з людьми, які стали для мене дуже важливими. Ми всі в команді дуже здружилися. Впевнена, що хтось із нашої команди ще буде хрестити моїх дітей! Кожному з них я довірю цю роль. Дуже близькою людиною для мене став Анян Удогво. Він прибіг на прямий ефір буквально за хвилину до того, як я виходила, і сказав: ". Віталіна, у тебе все буде добре Ось побачиш, ти переможеш!". А Іскандер Іслямов подарував мені талісман, який тепер завжди ношу з собою, але нікому не показую. Я відчувала підтримку всіх учасників команди, це дуже надихало і додавало сил.

— Віталіна, одним із призів за перше місце стала квартира в Києві (а ще пісня і кліп від "1 + 1"). А вчишся ти в Харкові …

— Так, я вчуся на стаціонарі в Харківському національному університеті радіоелектроніки, і навчання ні в якому разі не кину. Але все-таки музика — це те, чим я хочу займатися далі, це те, чим живу. Вона була всередині мене, а завдяки цьому проекту вийшла назовні. І я вже не маю права від цього відмовлятися. Чи буду переїжджати до Києва — про це теж рано говорити. Ще подумаю про це.

— Як тобі титул, яким тебе нагородили шанувальники — "українська Адель"?

— Чесно кажучи, він мене трохи бентежить. По-перше, до її вокальних даних мені ще дуже далеко. А по-друге, мені хочеться бути Віталіною Мусієнко — самобутньої, без стереотипів.