Плітки
Подобається

Ксенія Собчак опублікувала фотографію, на якій шанувальники помітили у неї кругленький живіт. Знімок викликав запеклі суперечки про те, вагітна телеведуча чи ні.

31/05/2016     Автор: admin
Ксенія Собчак опублікувала фотографію, на якій шанувальники помітили у неї кругленький живіт. Знімок викликав запеклі суперечки про те, вагітна телеведуча чи ні.

1456738757_sobchak

Ксенія Собчак опублікувала фотографію з чоловіком Максимом Віторганом незадовго до чергового показу вистави "Одруження", в якому вони грають разом, повідомляє Корупція. Стар.

"Завжди мріяла не тільки жити, але і працювати з коханою людиною. Ось вже точно" бійтеся своїх бажань ". Увечері спектакль, і я вже його боюся 🙂 

@mvitorgan лає мене за найменшу помилку на сцені." Ну хоч котлети смажити не змушує "- втішаю я себе. Остання # Одруження У Театрі Націй в цьому році! Потім тільки в січні!" — Підписала знімок телеведуча на своїй сторінці в Instagram.

Одні шанувальники привітали Ксенію з тим, що вона нарешті знайшла справжнього чоловіка, другі похвалили за прекрасну гру у виставі, а треті розгледіли на фото кругленький живіт. "Ну видно живіт, що приховувати", "Хочу вірити, що у Вас животик", "Вона вагітна?", "Вагітна …", "Ксенія, що не животик Чи є у Вас там? Було б класно", "З нетерпінням чекаю ваших діточок! Ксюша, порадуй нас! А, в першу чергу, ощаслив свою матусю! " — Прокоментували підписники.

12356479_550858528402766_1727472655_n

Сама Ксенія від такої пильної уваги до її фігурі явно не в захваті. Нещодавно відома телеведуча розлютилася через публічне обговорення свого особистого життя. Відповісти на питання суспільного зацікавлення вона вирішила на телебаченні.

Справа в тому, що в черговому випуску програми "Ти не повіриш!" фахівці детально обговорили сексуальні пози, які допомагають швидко і ефективно зачати дитину. Сюжет вийшов під назвою "Собчак хоче дитину!" Те, що сталося вивело телеведучу з себе. "Випадково включила в гримерці телек. Якась неприємна жінка чомусь рекомендує мені якісь сексуальні пози для зачаття? Реально у нас # КраїнаПорад! Залиште свої поради собі! Я ж не раджу вам засунути ваших немовлят назад, звідки вони вилізли і почати займатися самореалізацією і кар'єрою? " — Написала розгнівана зірка в соцмережі.

Раніше в розмові з оперною дівою Анною Нетребко Ксенія Собчак зізналася, що вони з чоловіком вже рік намагаються стати батьками. "Ми вже рік пробуємо — і поки безрезультатно", — поділилася телеведуча.