Новини про зірок
Подобається

Брежнєва зганьбилася на врученні премії

31/05/2016     Автор: admin
Брежнєва зганьбилася на врученні премії

4080x2720_0x59f91261_18855643971387982390

У Москві відбулося вручення премії RU.TV, ведучим якої став Філіп Кіркоров. Захід не минув без конфузів. Наприклад, Віра Брежнєва, ймовірно, переплутала місце проведення церемонії.

У Москві відбулося вручення премії RU.TV, яка присуджується вітчизняним артистам за досягнення в музиці. На одній з номінацій на сцену вийшла Віра Брежнєва, яка відразу ж потрапила в незручну ситуацію.

"Привіт, Олімпійський!", — Радісно сказала Брежнєва відвідувачам "Крокус Сіті Холу". Її швидко поправив сидячий в залі Микола Басков: "Який Олімпійський? Крокус!".

Ведучим церемонії став Філіп Кіркоров. В ході вручення премій артист всіляко жартував, наприклад, придумав номінацію імені Анастасії Волочкової "Золоте Селфі", а також назвав Сергія Звєрєва королевою краси.

Більш того, співак висунув свою кандидатуру на пост президента російського шоу-бізнесу. У разі своєї перемоги він пообіцяв кожному артистові якісну аранжування, повідомляє Корупція. Стар.

"Не бозна який подарунок, але начебто не завадило. Ті з вас, у кого менше п'яти концертів в рік, отримають додаткові пільги: соціальну карту москвича і дисконтну в ЦУМ. Якщо в сім'ї народжується друга дитина і стає зіркою, додаю до гонорару 300 тисяч рублів "", — сказав Кіркоров.

Кращим співаком став Сергій Лазарєв, кращою співачкою — Ялинка. У категорії "Найкраща пісня" переміг співак Alekseev, а найкращим кліпом став "Божевільна" Олексія Воробйова.