Новини про зірок
Подобається

Зірка «Величного століття» показала свого коханого (ФОТО)

30/05/2016     Автор: admin
Зірка «Величного століття» показала свого коханого (ФОТО)

illu_article_content

Мер'єм Узерлі нарешті розкрила головну таємницю свого життя.

Молода актриса довгий час приховувала від громадськості стосунки з бізнесменом на ім'я Альп, у якого в Туреччині є свій власний яхт-клуб. Мер'єм народила дочку в лютому 2014 року, ставши матір'ю-одиначкою, так як її коханий відразу ж відмовився від майбутньої дитини і кинув Мер'єм вагітною, передає Корупція.Стар

З тих пір, як Мер'єм Узерлі стала вперше мамою, вона намагається не показувати на загальний огляд подробиць особистого життя. Рідко ділиться фотографіями дочки в Інстаграмі, а минулого тижня вона показала знімок, на якому її малятко відображено з якимось чоловіком. Зірка «Величногго століття» заінтригувала публіку цим знімком і дала привід своїм підписникам пофантазувати на рахунок того, що за чоловік тримає за руку її дочку.

Напередодні ввечері Мер'єм Узерлі поділилася знімком, на якому вона сидить на руках у свого молодого чоловіка. Ним виявився все той же чоловік, який фотографувався з її дочкою. Актриса нічого не написала під їх фотографією, але поставила значок «пара», а також зазначила коханого на цьому знімку.

1464592936_uzerli