Новини про зірок
Подобається

Сергій Лазарєв знайшов причину своєї поразки на «Євробаченні». Його відподь шокувала.

30/05/2016     Автор: admin
Сергій Лазарєв знайшов причину своєї поразки на «Євробаченні». Його відподь шокувала.

66683_0

Співак зізнався, що поки не бачить сенсу знову їхати на конкурс.

Представник Росії на конкурсі "Євробачення 2016" Сергій Лазарєв заявив, що голосування деяких членів журі було продиктовано політичними мотивами, і припустив, що правила підведення підсумків конкурсу варто змінити.

"Я не дуже розумію сенс, тому що глядацькі голоси, які були віддані Росії в цьому році, і глядацьке голосування, в якому ми перемогли, це було очевидно, все це бачили, по суті це і є перемога, бо це робиться заради глядачів. що стосується голосування журі, ви знаєте, я дуже самокритична людина, і я перший себе заклинав всередині, якщо відчую, що щось не так, або я щось не так зробив. Я завжди роблю по максимуму, для мене було великим подивом голоси деяких членів журі, я маю на увазі, що це не стільки було голосування проти або за мене або за номер, це було голосування з якихось політичних мотивів ", — сказав Лазарєв, повідомляє Корупція. Стар.

Він зізнався, що поки не бачить сенсу знову їхати на конкурс, "хоча ніколи не говори ніколи". "По факту, мені здається, що потрібно міняти якимось чином підрахунок голосів в правилах, — вважає Лазарєв. — Тому що багатомільйонна аудиторія голосує по одному, а члени журі можуть повністю поміняти все".

Співак нагадав, що його номер п'ять місяців лідирував в прогнозах букмекерів. "Більш того, коли ми вже були на" Євробаченні ", у нас була найбільша кількість очок (у півфіналі), тому подвійно було незрозуміло, чому члени журі багатьох країн, які спочатку в півфіналі давали мені бали, раптом за той же самий номер, за ту ж саму пісню поставили нуль ", — додав він. "Я зробив максимум, але вже точно не на нуль. Я бачу тут якісь підводні течії, про які я можу не знати", — підсумував артист.