Новини про зірок
Подобається

Наречений Леді Гаги поставив їй ультиматум!!!

30/05/2016     Автор: admin
Наречений Леді Гаги поставив їй ультиматум!!!

Леді Гага і Тейлор Кінні заручені з лютого 2015 року, але з тих пір пара ні на крок не наблизилася до урочистої церемонії, яка, врешті-решт, зробить їх чоловіком і дружиною, повідомляє Корупція. Стар.

Як розповідають наближені до зірок інформатори, вони дуже ретельно продумують своє весілля, тому підготовка затягнулася так надовго. З чуток такої скрупульозності не витримує навіть сам наречений, тому поставив своїй коханій ультиматум.

taylor-kinney-gives-lady-gaga-ultimatum-as-she-s-still-undecided-about-wedding-details-620x449

«Тейлор намагається бути задіяним до підготовки, але все-таки тримається трохи осторонь. Він іноді відсторонюється, тому що часом з'являються реальні проблеми. 

Одного разу він навіть поставив Леді Газі ультиматум: весілля відбудеться зараз або ніколи », — поділився сімейними секретами пари інсайдер. «Стефані (Джерманота) розривається між Італією і Гаваями щотижня. Вона не може визначитися. Тейлор іноді хоче допомогти, але все-таки не витримує », -додав джерело. Сподіваємося, клятвами вірності Кінні і Джерманота обміняються в найближчому майбутньому і відбудеться це так, як того хочуть і наречений, і наречена.