Новини про зірок
Подобається

Солістка «Інь-Ян» Тетяна Богачева поділилася зворушливим фото

29/05/2016     Автор: admin
Солістка «Інь-Ян» Тетяна Богачева поділилася зворушливим фото

Другого травня в житті солістки групи «Інь-Ян» Тетяни Богачевой відбулася радісна подія. Співачка вперше стала мамою. Вона подарувала своєму обранцеві і колезі по колективу Артему Іванову чарівну дочку. Пологи пройшли успішно, дівчинка і мама виписалися з пологового будинку в належний час. Днями малятку виповниться місяць, і батьки, звичайно ж, відсвяткують цю подію.

А поки молода мама знайомить дівчинку з великим світом. Співачка опублікувала на своїй сторінці в «Інстаграмі» цікаву фотографію. На знімку вона позувала з дитиною на руках біля вікна, через яке відкривається приголомшливий вид на Москву. Судячи з усього, зірка знаходилася в одному із відомих хмарочосів Москви-сіті, повідомляє Корупція. Стар.

tanya

Однією з перших прокоментувала фото подруга зірки, співачка Корнелія Манго. «Моя, як же я рада за тебе! Артем передав від нас запрошення? Дуже чекаємо! »- Нагадала вона про своє майбутнє весілля. «Спасибі, Нелічка! Передав! — Відповіла Тетяна. — Буду дуже старатися завітати до вас, бо зараз з виходом кудись суцільні труднощі». «Ти мусиш на один день вибратися і відпочити», — наполягла Корнелія.

Нагадаємо, дочка Богачевої і Іванова народилася міцною і здоровою. Вага дівчинки — трохи більше трьох кілограмів, а зріст становить 51 сантиметр. Але про те, як назвали дівчинку, Тетяна і Артем не повідомляють.