Плітки
Подобається

Кейт Міддлтон втретє вагітна?

28/05/2016     Автор: admin
Кейт Міддлтон втретє вагітна?

Kate-Middleton-Alexander-McQueen-Military-Dress-May-20166-720x415

В останній день святкування ювілею королеви Єлизавети II, Кейт Міддлтон вирішила відмовитися від приталених нарядів і одягла одяг вільного крою, чим спровокувала появу чуток про свою третю вагітність. 

Крім незвичного для Кейт фасону одягу, багато хто був також надзвичайно заінтригованим і тим фактом, що обличчя герцогині було, проти звичаю, трохи опухлим, і це визнали також ознакою її цікавого положення, передає Корупція.Стар

Відзначимо, що на користь вагітності свідчить також відмова дружини принца Вільяма супроводжувати його на олімпіаді в Бразилії, де, як відомо, зараз бушує вірус Зіка, який дуже небезпечний саме для майбутніх матусь. 

Шанувальники королівської сім'ї знову мучаться в сумнівах і мало не вимагають від герцогині розповісти правду — вагітна вони чи ні. Новим приводом поговорити про цікаве положення герцогині Кембриджської стало її участь в прийомі, організованому в саду Букінгемського палацу 24 травня. Там Міддлтон з'явилася в білому костюмі від Alexander McQueen, який вперше надягала на хрестини свого старшого сина принца Джорджа. Особливість костюма полягає в драпіровці на грудях і животі, яка переходить в баску. Таким чином живіт виходить прихований за «спідницею», під якою цілком може ховатися вагітний животик.