Новини про зірок
Подобається

10 шокуючих фактів про Джамалу, які ви не знали

28/05/2016     Автор: admin
10 шокуючих фактів про Джамалу, які ви не знали

24146399

See Life опублікувало історії з життя співачки, які трапилися на шляху до перемоги, передає Корупція.Стар

1. Справжнє ім’я Джамали – Суса́на Алі́мівна Джамаладі́нова. Вона кримська татарка. В дитинстві на одному з важливих конкурсів їй не дозволили виступати саме через походження. У 1997 році зажадали від неповнолітньої 4 тисячі доларів, котрих, звісно, бідна сім’я не мала.

76578

2. Родина Джамали пережила багато утисків через походження. Мамі довелося розвестися з татом, щоб у паспорті не було такого впізнаваного татарського прізвища. Все для того, щоб її прийняли жити на квартиру. Пізніше сім’я купила великий будинок. Але всі гроші йшли на те, щоб зробити з нього готель. Сусана ходила у старому одязі, через що з неї знущалися ровесники.

976600

3. В школі її били, навіть розмащували винаград просто по обличчі. Все через те, що вона брала участь у конкурсах і співала.

4. Джамала у пісні «1944» співала історію свого дідуся Айяра Джамаладінова. Він пережив депортацію. В ній провів 46 років. Йому було 16, коли його, як і 180 тисяч кримських татар примусово депортували до Середньої Азії. Дідусь згадує: «Відкрили двері в третій ночі, сказали що є 15 хвилин, щоб зібратись. Вас виселяють». 

651335

5. Батько Джамали – мусульманин. Він не відпустив колись її вчитися у Московське музичне училище. Навіть не пустив її на шкільний випускний. Вечірки для Сусани були табу. Один раз відпустив, але і то пішов разом з нею.

611741

6. У Сусани твердий характер. Вона у прямому розумінні не співає під чиюсь дудку. І таткові також пішла на перекір. Коли досягнула його згоди, аби вчитися у Москві – просто поїхала на навчання до Києва. Бо головною була не Москва, а реалізація її планів.

7. Педагог Джамали у консерваторії Євдокія Колесник настільки зневажала Джамалу і казала, що у неї немає таланту, що аж довела дівчину до того, що у неї пропав голос. Сусана каже, що це була чиста психосоматика – вона була подавлена педагогом, що аж боялася співати. Зараз всесвітньо відома співачка згадує:

«Вона казала мені, що мій голос тільки для того, щоб кричати на пляжі: «Шашлики».

8. Знову ж таки на перекір (цього разу педагогу) Джамала успішно закінчує консерваторію — з червоним дипломом. Їй відразу зробили позицію, яку роблять далеко не кожному випускнику: запросили до опери в Швейцарію. Але її хлопець, перше і шалене кохання, не хотів відпускати дівчину. Навіть зробив пропозицію, але тільки для того, щоб утримати її. Та за таких умов Джамалі не хочеться виходити заміж. Хлопець прощається з нею, а в дівчини більше не складаються стосунки. І робота у Швейцарії також.

9. Перша продюсер у Києві – Олена Коляденко. Саме вона відправила Джамалу на Нову хвилю, де співачку вже серйозно запримітили. Щоправда, і там їй говорили образливі слова, наприклад, коли вона співає – хочеться перемкнути канал. Однак всі члени журі поставили найвищі бали, а після цього її огорнула слава. Найкращі популярні виконавці запрошували дівчину заспівати дуетом, але Джамала відмовляла через те, що вона не співає попсу. У неї свій стиль, нехай і не форматний. Однак Олена Коляденко хотіла зробити її популярною і заробляти більше грошей. Зараз Джамала каже, що це було абсолютно нормальне бажання зі сторони продюсера, однак на цьому вони закінчили співпрацю.

196612

10. У Джамали був період безгрошів’я. Це сталося відразу, коли вона розірвала контракт з Коляденко. Продюсер вимагала, щоб Джамала погасила борг тут і зараз. У список, що треба віддати, навіть внесла колготки. Права на кліпи та фотосесії не передала, навіть не передала самі фото. І робочі сайти також видалила.

А сьогодні ця дівчина, якій в житті довелося стільки пережити, нарешті отримала визначну нагороду для себе – виграла Євробачення 2016. З дитинства вона йшла, не зупиняючись ні перед чим, і нарешті отримала нагороду за це.

624620