Весілля козака Гаврилюка: 60 гостей та гуцульський стиль

27/05/2016     Автор: admin
Весілля козака Гаврилюка: 60 гостей та гуцульський стиль

Гаврилюк одружився зі студенткою. Гуляли з вальсом і варениками. Рідня: дарували долари

Нардеп Михайло Гаврилюк одружився! Обраницею 36-річного козака стала 22-річна студентка Ярина Хемій родом з Коломиї, з якою він познайомився ще під час євромайдану. Весілля відгуляли в рідному місті нареченої, повідомляє Корупція. Стар.

Як розповів хрещений батько Ярини Мирослав, весілля, на їхню думку, пройшло без особливого розмаху. "Гуляли скромно, всього 60 чоловік гостей, — каже Мирослав. — Але взагалі-то у нас, у гуцулів, в горах роблять весілля і на 600 осіб, а гуляють три-чотири дні". 

За словами хресного, наречений був одягнений в шаровари і вишиванку, а весільна сукня нареченої була з гуцульськими орнаментами. З'ясувалося, що весілля нардепа і студентки відгуляли в одному з кращих ресторанів Коломиї (на 150 місць) — весілля на 60 гостей тут може обійтися приблизно в 42 тис. грн. У ресторані нам розповіли, що якщо музичний супровід, алкоголь і продукти — від ресторану, то один гість обійдеться замовнику приблизно в 700 грн. А директор закладу Галина Гуменюк зізналася, що весілля було з родзинкою. "Молодий, тобто козак Гаврилюк, танцював і гуцульський танець, і український вальс. Був і ансамбль молодих гуцулів, і скрипаль. А ось пригощали традиційно — українськими стравами. Навіть вареники були".

За словами родичів, обраниця козака-нардепа вчиться в НПУ імені Драгоманова, освоює редакторське ремесло. "Вона у нас талановита, — каже її хресний, — адже сім'я у них вчительська, інтелігентна". Мирослав вважає, що з Михайлом їй буде важко. "Він складна людина, тому що у нього нелегка доля, — говорить хресний нареченої. — Він не може бути м'яким і" бальзамом на душу ", тому подивимося, як все буде". На питання про подарунки молодим пан Мирослав відповів, що "у нас прийнято, щоб хресний дарував долари і круглі суми". І додав, що буквально вчора Ярина з новоспеченим чоловіком ще була в рідній Коломиї — згідно з її записами на сторінці в соцмережі, у неї був день народження.

Судячи з усього, молодята вирішили не афішувати своє весілля — на сторінці в соцмережі Ярини ми знайшли лише кілька фотографій, на яких вона зображена на морському відпочинку з подругами, трохи фото Гаврилюка, і фото, присвячені кіноакторові Леонардо ДіКапріо.

За її передплати в соцмережах можна зробити висновок, що ця студентка є прихильницею Віктора Цоя, цікавиться мистецтвом фотографування, кулінарією вивченням німецької. Вчора Ярина відмовилась коментувати своє весілля, а козак Гаврилюк відключив телефон. Нагадаємо, Гаврилюк, уродженець Чернівецької області, став відомим після цинічного випадку на Евромайдане в січні 2014 року, коли силовики змусили роздягтися його на морозі (температура тоді становила 20 градусів нижче нуля). Силовики фотографувалися з ним і знімали те, що відбувається на відео. Після повалення влади Януковича Михайло Гаврилюк став нардепом від "Народного фронту". За словами земляків, у нього є син-підліток від колишньої дружини.

ebabbcf1053532520b6e28a2c6_918b0799