Новини про зірок
Подобається

Сьогодні «Холостяк- 6», Іраклі, розповість, кому насправді віддав своє серце (фото)

27/05/2016     Автор: admin
Сьогодні  «Холостяк- 6», Іраклі, розповість, кому насправді віддав своє серце (фото)

Вже сьогодні ви станете свідками найінтригуючої події! До студії програми «Як вийти заміж. Життя після проекту »прийдуть герої 6 сезону проекту« Холостяк », щоб розповісти про зміни в житті після завершення шоу. Головним героєм стане, звичайно ж, найгарячіший грузин — Іраклі Макацарія.

11

Одні із найяскравіших учасниць, Іванка і Сніжана, поділяться неймовірними новинами. У минулому пост-шоу чарівна блондинка вже згадувала про телефонний дзвінок, який змінив її життя. Тепер красуня зізнається, хто ж насправді їй дзвонив … А ось проста сільська дівчина стала справжньою бізнесвумен! Як це сталося?

Ведучий проекту «Холсотяк-6» Григорій Решетник та керівник проекту Анна Калина поділяться закулісними таємницями. Виявиться, що Григорій вже 2 роки знайомий з Іраклі! Чоловік розповість, які зміни відбулись з Холостяком за цей час. Також ви побачите смішні відео, які не потрапили в ефір, повідомляє Корупція. Стар.

Гостями студії стануть учасниці минулих сезонів — Анна Селюкова і Катя Шорникова. Дівчата прийдуть не одні, а зі своїми обранцями. Зовсім скоро у щасливих закоханих відбудуться весілля! Де і коли це станеться?

Які стосунки зав'язалися між учасницею минулого сезону Раміною Есхакзай і Віталіком Козловським? Виявляється, що в 6 сезоні одна з дівчат теж претендувала на серце співака … Хто ж це був?

І, звичайно ж, в студію прийде Іраклі Макацарія. Чоловік розповість всю правду про своє особисте життя. З ким насправді залишився красунчик?

Крім цього, фіналістки шоу, Анетт і Олена, розкажуть глядачам, які події сталися з ними після проекту. Чи дійсно між Іраклі і Анетт все закінчилося?

Ще одна загадкова обставина: в пресі писали про спільний відпочинок Іраклі з дівчиною, яка не стала переможницею на проекті! Невже Холостяк змінив своє рішення і вибрав іншу?

 2

Іраклі зробить цікаву пропозицію одній із учасниць в самій студії! Що і кому він запропонує?