Новини про зірок
Подобається

Зірка «Лондонграду» стрибнула в прірву

26/05/2016     Автор: admin
Зірка «Лондонграду» стрибнула в прірву

Інгрід Олеринська зважилася на екстремальний стрибок.

Інгрід Олеринська — дівчина не боязкого десятка. Нещодавно актриса зважилася на відчайдушний вчинок, Інгрід стрибнула з мосту на гумовому канаті. Зірка серіалу «Лондонград» розповіла, що змусило її випробувати себе і спробувати популярний атракціон банджі-джампінг, повідомляє Корупція. Стар.

«Мені вдалося відвідати« Формулу-1 »в Сочі і там я абсолютно випадково потрапила на «Скай-Брідж» — це найдовший підвісний пішохідний міст в світі, — розповіла Інгрід. — Його довжина становить 439 метрів, а висота — 207 метрів. Також там знаходиться парк розваг, який називається «Скайпарк», де і проходять стрибки банджі-джампінг. Я не знаю, що раптом змусило мене це зробити … Напевно, бажання відчути себе вільною, щасливою і живою. Саме це я і відчула. Я зрозуміла, що це зовсім не страшно, і що єдина страшна для мене річ в цьому житті — втрата найближчих мені людей, а все інше завжди можна перебороти ».

Олеринська не збирається зупинятися на досягнутому. Після стрибка з висоти 207 метрів Інгрід планує стрибнути з парашутом і на цей раз висота стрибка складе вже 4000 метрів.

39 (4) 39 (5) 39 (6) 39 (7)