Новини про зірок
Подобається

Перші фотографії з хрестин дочки Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскуряковою

26/05/2016     Автор: admin
Перші фотографії з хрестин дочки Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскуряковою

Семимісячну Вероніку Миколаєву охрестили вчора в одному з підмосковних храмів. «24 травня ми стали ще більш щасливі, тому що хрестили нашу донечку! Цей день був обраний нами не випадково, тому що на хрестинах змогла бути присутньою Юлія Миколаєва — старша дочка Ігоря, яка прилетіла з Америки в гості на пару тижнів. Для нас було дуже важливо, щоб вона була присутня на хрестинах сестри », — розповіла Юлія Проскурякова, повідомляє Корупція.Стар.

Це був, мабуть, найзворушливіший момент — зустріч двох сестер, адже Юлія спеціально прилетіла через океан, щоб вперше обійняти Вероніку. До цього старша сестра бачила молодшу тільки по інтернету під час розмов з рідними.

Хрещеними батьками Вероніки стали близькі друзі сім'ї: бізнесмен Олександр Таранцев і Ельвіра Жагун — дружина поета Павла Жагун, з яким Миколаїв створив безліч своїх знаменитих хітів, таких як «Сто друзів», «Бажаю щастя в особистому житті». Виконавиця перерахованих композицій Алла Пугачова також була на хрещенні. П'ять років тому Примадонна була почесною гостею на весіллі Миколаєва і Проскуряковою і з особливою симпатією ставиться до цієї сім'ї. Був кумедний момент, коли Вероніка захотіла пограти з ефектними червоними бусами, які вибрала для свята Алла Борисівна. «Зростає маленька модниця!» — Зазначили гості.

У родинному колі була, звичайно ж, і Світлана Митрофанівна Миколаєва (мама композитора). А після завершення таїнства хрещення всіх чекав солодкий сюрприз — торт, прикрашений ім'ям винуватиці торжества. Відмовлятися від частування не стали навіть ті, хто стежить за своїми фігурами.

Храм святого благовірного князя Ігоря Чернігівського, в якому пройшло хрещення, вибрав Ігор Ніколаєв, а допоміг йому в цьому найближчий друг сім'ї — Микола Іванович Державін (старший референт покійного патріарха православної церкви Алексія II і референт нинішнього Патріарха Кирила). Церемонію хрещення провів отець Миколай.

«Це найважливіший день в житті людини — день, коли вона з'єднується з Богом! — Поділився своїми емоціями Ігор Ніколаєв. — Наша дівчинка тепер має свого ангела-хранителя, який вдень і вночі буде оберігати її і направляти в складних життєвих ситуаціях. Слава Богу, що все пройшло дуже тепло, щиро і по-сімейному, і наші душі наповнилися світлом! »

39 (1) 39 (2) 39