Новини про зірок
Подобається

Дмитро Шепелєв показав підрослого сина

26/05/2016     Автор: admin
Дмитро Шепелєв показав підрослого сина

680630

Дмитро Шепелєв вперше знявся в фотосесії зі своїм 3-річним сином Платоном і дав відверте інтерв'ю журналу Grazia. Телеведучий зізнався, що його дуже сильно змінило батьківство, повідомляє Корупція. Стар.

«Наївно вважав, що, ну народиться малюк і народиться, буду радий, — розповів Шепелєв в інтерв'ю. — Все виявилося, м'яко кажучи, не так: дитина перевернула моє життя з ніг на голову. А з огляду на останні події, потім перевернула ще і ще. Власне, нічого лукавити — тепер все моє життя підпорядковане інтересам сина, підлаштована під нього. О котрій я їду на роботу і о котрій годині повертаюся, які продукти купую в супермаркеті, чи можу погодитися на відрядження або піти в бар з друзями — кожен раз приймаючи рішення, я відштовхуюсь від його режиму. 

Моє життя НЕ рутина. Я щасливий. Звичайно, я відчуваю, що перестав належати собі. Але при цьому я ще ніколи так НЕ цінував кожну мить наодинці з собою, так само як і час, проведений з сином. Моє життя не стало легшим, це зрозуміло, зате тепер воно яскравіше. Я як ніколи сповнений сил, надій і планів на майбутнє ».

Також Шепелєв торкнувся і делікатної теми щодо матері дитини — Жанни Фріске, яка пішла з життя після тривалої хвороби майже рік тому. Дмитро не один час провів у бесідах з дитячими психологами, щоб з'ясувати, як краще розповісти Платону про маму.

«Зі смутком можу сказати головне — я розповідаю Платону про маму кожен день: про її звички, про її улюблені місця, — каже Дмитро. — Ми разом вибрали фотографії Жанни, які тепер стоять в нашій квартирі. Я хочу, щоб син знав: у нього є мама, вона поруч і ніколи його не залишить. І на день народження та інші свята я завжди кажу: «Ми з мамою вітаємо тебе …». Цікавий збіг обставин: нещодавно ми з сином вечеряли в кафе, де раніше часто бували з Жанною. І на десерт з безлічі варіантів він вибрав морквяний торт. Смачно, питаю. — Дуже! — Тобі дійсно подобається? — Так! Так, сам не знаючи, він вибрав улюблений десерт Жанни в цьому кафе. Звичайно, я йому про це розповів ».

41