ані лорак
Подобається

Скандальна в Україні співачка Ані Лорак розповіла про розлучення

25/05/2016     Автор: admin
Скандальна в Україні співачка  Ані Лорак розповіла про розлучення

 

0a3436759991e054c0d477e37c412e01

Популярна співачка Ані Лорак в минулому році відсвяткувала 10-ту річницю відносин з чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Їх союз вважається одним з найміцніших в шоу-бізнесі, не дивлячись на постійні розставання на увазі професії Ані Лорак. У недавньому інтерв'ю артистка розкрила своє ставлення до розлучень і зізналася, що допомагає їй зберігати інтерес чоловіка ось уже 10 років.

    
Ані Лорак готує велику прем'єру кліпу "Іди по-англійськи". Крім творчості, співачка ще встигає давати інтерв'ю на злободенні теми. Зокрема, співачка, у якої хочуть відібрати звання "Народної", розповіла, що її завжди засмучувала тема розлучень,передає Корупція. Стар.

1379058542_2492_a


Мені завжди сумно дізнаватися про розлучення пар. Я не знаю точно, чому це відбувається. Але впевнена: ми маємо стільки, скільки віддаємо. У якийсь момент люди перестають віддавати через втому або самозакоханості … Любов розгорається з маленькою іскорки, щоб багаття горіло, полум'я потрібно постійно підтримувати.

Кароліна, нещодавно показала доньку Соню вперше, впевнена, що жінка завжди повинна виглядати "феноменально", щоб захоплювати свого чоловіка.

Навіть вдома я ходжу в красивому халаті, з зачіскою, нафарбованими віями. Я не дозволяю собі бути не ошатною перед чоловіком. Намагаюся радувати свого чоловіка, захоплююся ним, співпереживаю, раджуся. Завжди пам'ятаю, що сила жінки в її слабкості. Чоловік — бог для жінки. Від нас повинна виходити енергія любові, спокою, теплоти, ніжності. Підвищили голос? Потрібно швиденько відновити енергетику — посміхнутися, приготувати йому романтичну вечерю при свічках, зробити йому улюблену каву … Якщо хочеш бути разом з людиною, то навчишся себе правильно вести. Чоловікам подобається, коли жінка — подарунок. У цьому випадку чоловік ставиться до дружини як до цінності. Їм не подобається, коли тебе "на здачу дали".
Лорак, яка розповіла про свої подорожі, зізналася, що в успішному шлюбі не повинно бути сірості та монотонності. Бажання дивувати і радувати один одного повинно бути присутнім завжди.

Знаєте, я часто згадую одну випадкову зустріч. Ми відпочивали в Домінікані, і одного разу на пляжі я розговорилася з жінкою. Їй було років 85, вона відпочивала з чоловіком і величезною сім'єю. Ми подружилися, виявилося, що вона живе з чоловіком вже 50 років. Вона розповіла, що щоранку прокидається і каже чоловікові: "Привіт! Хто цей красивий чоловік поруч зі мною?" Очевидно, один із секретів міцних відносин — дивитися на людину кожен раз так, ніби бачиш вперше, і заново закохуватися, вивчати його і знаходити нові риси. Взяти за руку і в парк, стрибати з парашутом, кудись бігти, робити щось нове … Не повинно бути в житті сірості та монотонності. Тоді є шанс, як ця бабуся, щасливо прожити 50 років з чоловіком.

Через постійні гастролі Ані Лорак і Мурат часто знаходяться в розлуці, але цю проблему вони для себе вирішили.

e3d5b15511a9961bccc25f666b084142
Коли я їду, а Мурат залишається вдома, ми все одно кожен день на зв'язку: дзвонимо і пишемо СМС. Немає такого дня, щоб ми не побажали один одному доброго ранку або на добраніч. Так, моя робота передбачає постійні розлуки, але ми були до цього готові. Мені подобається думка, що для справжнього кохання розлука — це можливість розпалити багаття, а для несправжньою — загасити. Я щаслива, що наш сімейний вогнище горить. Ми, засукавши рукава, підкидатимемо в нього дров. Життя — це велика робота над собою і над відносинами. Потрібно просто працювати.