Новини про зірок
Подобається

Фреймут розповіла про хрещених батьків свого малюка

24/05/2016     Автор: admin
Фреймут розповіла про хрещених батьків свого малюка

109773752_2471598_1360945350_AU6B0283_1

Молода матуся вже повернулася до роботи. Телеведуча Ольга Фреймут, яка менше місяця тому народила синочка, наразі поєднує роботу та приємні материнські турботи. 

Оля розповіла в коментарі сайту ТСН.ua, що хрещеними батьками маленького Валерія стали – сестра Юлія Фреймут, яка "постійно була поруч протягом всієї вагітності, була на наших зніманнях, дуже допомагає і дуже турботлива, а також друг батька дитини", передає Корупція.Стар

Ольга Фреймут зазначила, що вже працює: 

"Я вже працюю. Ми готуємо новий проект. Я не можу зупинятися надовго. Тож мене моя дитина іноді чекає з моєю мамою під каналом в авто, — я вибігаю годувати. І ще мій колектив не звик, що я без животика і продовжують мене опікати. Хвилювання колективу дуже приємне. Наразі в нас можуть бути додаткові міні-наради по материнству – мені багато важливого радять наші редактори, які теж є мамами синів".  

Фреймут зворушила прихильників світлиною із дитячим візочком Олі в материнських турботах дуже допомагає донька Злата: 

"Донька була зі мною у пологовому будинку і була однією з перших, хто поцілував новонародженого братика і привітала мене. Вона першою вибрала одяг маляті, говорила пошепки. Були хвилювання, чи буде Злата мене ревнувати, але донька дійсно швидко перелаштувала і стала турботливою сестрою, про яку я мріяла", — радіє зірка.