Зіркові скандали
Подобається

Ані Лорак внесли в чорний список у Путіна

24/05/2016     Автор: admin
Ані Лорак внесли в чорний список у Путіна

e1f92c265ead03c52b2d79f663237708_cropped_740x460-800x445

Українську співачку Ані Лорак, яка фактично повністю переїхала в Росію з концертною діяльністю, у РФ вважають недостатньо патріотичною.

Про це повідомляє Дождь з посиланням на блог відомого в РФ блогера, ієромонаха Ніканора Лепешева.

За цими даними, все почалося з того, що в Хабаровську перенесли концерт гурту Акваріум Бориса Гребенщикова, відомого критичною позицією щодо офіційної російської влади. За словами блогера, керівництву концертного залу надійшов лист з “впливової інстанції”, в якому наполягали на відмові в наданні приміщення для концерту Гребенщикова. Концерт перенесли в Музичний театр Хабаровська, після чого директор театру отримав такий же лист.

Організатори далекосхідного туру (запрошуюча сторона) вирішили особисто зустрітися з представниками цієї впливової інстанції. Їм сказали, що з Москви нібито отримано чорний список недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики. У ньому, крім БГ, ще й Шевчук, Арбеніна, Макаревич, Ротару, Ані Лорак, Малінін, “Нойз-Ем-Сі” та інші, — пише Лепешев.

Такий же лист, за його словами, отримали організатори концерту в Комсомольську-на-Амурі, після чого концерт Акваріума скасували.