Новини про зірок
Подобається

Знаменита українська модель заявила, що стане президентом України

22/05/2016     Автор: admin
Знаменита українська модель заявила, що стане президентом України

eyes-out

Аліна Байкова обурена тим, що в країні панує безлад. 

Знаменита українська модель та благодійник Аліна Байкова попри те, що працює та мешкає у Нью-Йорку, дуже переймається подіями в Україні, йдеться у "Світському житті", передає Корупція.Стар

Вона вже три роки поспіль допомагає дітям Африки у Канні, а цього року вирішила збирати кошти для українських дітей. Також чи не на всіх світських заходах Аліна з'являється у вбраннях від українських дизайнерів. 

"Для мене дуже важливо прославляти Україну, я дуже багато хочу зробити для країни, тому що я розумію, що у мене є голос, люди слухають, люди підтримують. І я знаю, якщо я понесу правильне повідомлення для людей, вони це слухатимуть", — впевнена Байкова. 

Попри те, що Аліна ще дитиною поїхала працювати закордон, вона залишилася патріоткою України. Ба більше, Байкова має намір колись балотуватися у президенти країни.

 "У нас безлад в країні. Це треба все владнати. Як я сказала деяким друзям, я буду президентом України, коли мені буде 40 років. Я обіцяю вам. Тому що це не нормально. Якщо до того часу не знайдеться хтось, хто приведе країну до ладу. Ми віримо у кожного, кого обираємо, у нас демократія в країні. Але наша демократія неправильна. Я бачу точно, що нам треба змінити в Україні. У нас потенціал бути гарною країною. Ми Європа, ми маємо товаришувати з усіма. Війни не має існувати", — сказала Аліна.