Сплетни @ru
Подобається

Джамала и Лазарев общались за кулисами Евровидения

21/05/2016     Автор: admin
Джамала и Лазарев общались за кулисами Евровидения

010

Незважаючи на те, що Євробачення-2016 пройшло тиждень тому, пристрасті навколо конкурсу не вщухають. Виною всьому голосування, коли в фіналі опинилися Україна та Росія. Напружена ситуація між політиками двох країн перенеслася на Джамалу і Сергія Лазарєва. Але стало відомо, що їм навіть вдалося поспілкуватися за кулісами. Співачка повідомила, що на російського виконавця могли тиснути "згори". Також вона відчувала, що представники Росії обходять її стороною.

"Коли ми стояли поруч за лаштунками, він підійшов сам, сказав:"Я тобі бажаю успіху". Я йому відповіла: "Серьожа, я тебе також бажаю успіху". Я просто уявила, як на нього вже почали тиснути. І вже було складно їм навіть вітатися", — повідомила співачка в ефірі "Світське життя".

Джамала зазначила, що завжди бажала успіху російському виконавцю і його команді і голосно їх вітала після оголошення результатів. Також співачка підкреслила, що у Сергія Лазарєва був дуже добре продуманий номер: це стосується як музики, так і його рухів. Вона повідомила, що інформація про те, що букмекери пророкували перемогу Росії дуже на неї тиснула.

Нагадаємо, що наступний конкурс Євробачення пройде в Україні. Навколо того, яке місто прийме конкурсантів з усієї Європи, точаться дискусії.