Зіркові скандали
Подобається

Скандал в Каннах: зірка фільму «Таксі» затриманий поліцією з українськими правами

18/05/2016     Автор: admin
Скандал в Каннах: зірка фільму «Таксі» затриманий поліцією з українськими правами

1441869605_naseri-140815-2_big

Один із улюблених акторів Люка Бессона, француз Самі.

Насері був заарештований в Каннах. Це далеко не перша неприємність Насері, пов'язаназ порушенням закону. Але, на щастя, тюремне ув'язнення зірці фільму «Таксі» все-таки не загрожує, передає Корупція.Стар

Все почалося з банальної перевірки документів. Насері,
який керував автомобілем, пред'явив свої права. Однак зажадав їх офіцер, щоб водій вийшов з автомобіля. Після чого він повідомив Самі, що той затриманий. 

Виявилося, що актор замість водійських прав французького зразка пред'явив … українські! Правоохоронець кваліфікував це, як «управління автомобілем без ліцензії» і доставив Насері в місцеве відділення поліції. Однак, в ділянці все ж вдалося залагодити непорозуміння. Він пояснив, що був тимчасово позбавлений французьких прав за попередні порушення. А українську ліцензію на керування машиною він отримав, коли знімався в фільмі. І так як термін покарання Насері вже закінчився, він міг би обміняти свої права на французькі. Але, як виявилося, він не зобов'язаний був це робити. за французькими законами, Самі може їздити за українськими правами до вересня 2016- го, оскільки водії зобов'язані переоформити свій документ протягом року з моменту перетину кордони країни. 

Тому звинувачення в їзді без ліцензії було з актора снято. Між іншим, це був далеко не перший «візит» Самі у відділку поліції. Раніше, він притягувався за інші правопорушення.

Так, у 2011-му він був затриманий за непристойну поведінку в п'яному вигляді. У 2013-му — арештований за участь у масовій бійці. У 2015-му — за те, що, нібито побив власну екс-дружину.