Новини про зірок
Подобається

Аліна Гросу шокувала своєю зовнішністю в Росії (ФОТО)

18/05/2016     Автор: admin
Аліна Гросу шокувала своєю зовнішністю в Росії (ФОТО)

big

20-річна співачка Аліна Гросу здивувала своїх шанувальників кардинальною зміною іміджу у липні минулого року, коли постала зі світлим кольором волосся. Тоді співачка не тільки пофарбувалася, але і дуже схудла. 

Такі різкі зміни у зовнішності підштовхнули журналістів до роздумів про те, що Аліна піддалася пластичним операціям, що артистка у своїх коментарях геть спростувала, передає Корупція.Стар

На цьому експерименти у зовнішності Гросу не закінчилися. Артистка прилетіла на кілька днів із Росії до Києва вже з новою зачіскою: Аліна підстриглася і пофарбувала волосся у русявий колір.

Як виявилося, такі зміни у зовнішності артистки − не випадкові.

— У блондинку я перефарбувалася після виходу кліпу “Не забывай”. Якось так склалося, що після кожної нової моєї роботи я прагну до змін у собі. Нещодавно я побувала з триденною робочою поїздкою у Франції, де зрозуміла, що хочу знову якихось змін. Порадившись зі стилістами, я вирішила обстригти волосся. Чесно зізнаюся, що втомилася від вечірніх нарядів. Зараз я перейшла більше на спортивний стиль одягу. Не знаю, можливо останнім часом я якось змінилася внутрішньо, — поділилася Аліна у коментарі tochka.net.

13-2