П’ять помилок, які дівчата роблять в ліжку з коханими

17/05/2016     Автор: admin
П’ять помилок, які дівчата роблять в ліжку з коханими

5top_729x547

Є помилки, які час від часу допускають всі дівчата

Помилка № 1: Ти забуваєш про презерватив, коли вип'єш пару келихів перед сексом

Так, невелика кількість хмільних напоїв може приглушити власні комплекси і зробити тебе більш розкутою в ліжку, але чи варта гра свічок? Мало того, що випивка перед сексом гальмує тебе в досягненні оргазму, вона може привести до ще однієї серйозної проблеми: відмову від запобігання. Дослідження показують, що 40% дівчат мали незахищений секс у стані алкогольного сп'яніння. На ранок ти, швидше за все, пошкодуєш про таку легковажність, але може бути вже пізно — йди правилом двох коктейлів і завжди користуйся презервативами.

Помилка № 2: Ти покладаєшся на один вид оргазму

Повторюй за нами: Не існує "правильного" і "неправильного" алгоритму досягнення піку в ліжку! І все ж ми схильні зациклюватися на пошуку точки G або однієї і тієї ж пози, яка призводить до оргазму міфічної "більшості" дівчат. Твоя анатомія унікальна і відрізняється від анатомії подруг, мами або бойфренда. Замість того, щоб покладатися на єдиний маршрут, експериментуй і пам'ятай: десь в дорозі тебе чекають оргазми — великі і різні.

Помилка № 3: Ти не говориш про те, що тебе збуджує

Немає такої проблеми в спальні, яку не можна було б вирішити шляхом відвертого спілкування з партнером. Головний секрет сексологів у всьому світі — відкритість у вираженні своїх переваг і бажань. Якщо ти не цілком задоволена своїм інтимним життям або вважаєш її нудною, саме час поговорити по душам з бойфрендом. Розкажи йому про те, що тебе збуджує, які пози і сценарії ти хотіла б ввести в ваш секс-арсенал і попроси його про "зворотний зв'язок" — саме так ви зможете побудувати міцні, гармонійні відносини і насолоджуватися один одним по повній.

Помилка № 4: Ти не користуєшся лубрікантом

Насправді, мало дівчат може похвалитися тим, що їх вагіни виробляють достатню кількість мастила — вони соромляться про це говорити так само, як соромляться попросити хлопця користуватися лубрікантом. А дарма: більше 50% пар, які ввели в свої ігри  в ліжку тюбик чарівної рідини, стали відчувати оргазми легше і частіше. Загалом, закінчуй з сумнівами і вибирай засіб, що підходить саме тобі: ароматизоване, зігріваючий, для пролонгації сексу. N.B .: Віддавай перевагу змащенням на водній, а не на масляній основі. Останні "не дружать" з презервативами, так як руйнують латекс.

Помилка № 5: Ти поспішаєш і пропускаєш прелюдію

Швидкий секс може стати відмінним "аперитивом" до насиченого робочого дня або незвичайним пригодою в якомусь екзотичному місці, але що зрівняється з чуттєвої прелюдією? В середньому, дівчині потрібно 10-20 хвилин попередніх ласк для того, щоб "розігрітися" і підготуватися до сексу, хоча зустрічаються і щасливці, які "заводяться" від одного поцілунку. До якого б типу ти не належала, стимуляція ерогенних зон, ніжні слова і погладжування необхідні. Продовживши прелюдію, ти уникнеш головної помилки, яка вбиває твій оргазм.