Зіркові скандали
Подобається

Холостяк 6 зробив несподіваний вибір у фіналі: признання подруги Іраклі Макацарія

16/05/2016     Автор: admin
Холостяк 6 зробив несподіваний вибір у фіналі: признання подруги Іраклі Макацарія

1

Творці шоу Холостяк 6 відкрив перші шокуючі секрети – дівчина по імені Ксюша Тхоржевская виявилася підставною учасницею. Після закінчення проекту подруга 31-річного грузинського бізнесмена розповіла порталу «Комсомольська правда в Україні» про те, що вибір дівчини Іраклі Макацарія у фіналі став для неї вельми несподіваним.

У четвертому випуску шоу Холостяк 6 глядачі дізналися про те, що Ксюша Тхоржевская, яка постійно робила доноси на дівчаток, виявилася підставний учасницею. Ксюша вже давно дружить з грузинським бізнесменом Іраклі Макацарией, тому вона погодилася стати людиною, відкриває правду про дівчат, яку вони захотіли приховати від Холостяка 6.

Холостяку 6 запропонували ідею запровадити в суспільство дівчаток «таємного агента» – його подругу. Він погодився і запропонував мені взяти участь. Хоча спочатку Іраклі подзвонив моєму молодій людині Максиму. Справа в тому, що ми з Холостяком знайомі через Максима (Іраклі – хресний дитини сестри мого хлопця), тому він і запитав спочатку його дозволу. Думаю, з чоловічої точки зору це правильно… Друзі Холостяка і раніше з'являлися у проекті. Але якщо б дівчата спочатку знали, хто я, більшість подій, які б не сталося на моїх очах.

Ксюша Тхоржевская каже, що її функцією було лише відкривати для Холостяка 6 деякі вчинки дівчат. А ось рад з приводу вибору супутниці життя вона йому не давала.

Я знаю його як друга – і можу бути суб'єктивною. Не факт, що та дівчина, яку я вважатиму підходящою, йому насправді сподобається. Тому я не радила Іраклі ту чи іншу. Я всього лише відкривала йому очі на деякі вчинки дівчат. Вибір він все одно робить сам. У Іраклі все йде від серця.

Зараз глядач дивиться запис шоу Холостяк 6, спостерігаючи за боротьбою учасниць проекту і емоціями Іраклі Макацарія. Грузинський бізнесмен вже визначився зі своїми почуттями, але про це нам судилося дізнатися пізніше. Однак Ксюша Тхоржевская вже знає, кого вибрав Холостяк 6, і каже, що цей вибір був для неї несподіваним, адже вона думала зовсім на іншу дівчину.

Мені вона подобається. Але, якщо чесно, поки я була в шоу, думала, що він обере іншу дівчину. Не хочу сказати, що переможниця не підходить Іраклі – адже це його вибір, а я знаю, що вибирає Іраклі серцем, а не холодним розумом. Час покаже

 

Зазначимо, що у фіналі проекту «Холостяк 6» залишилися: 21-річна Олена та 24-річна Анетта.

Кого ж з претенденток на перемогу в «Холостяк 6» вибере Іраклій Макарация? 
Олені 21 рік, вона живе в Харкові. В даний час працює моделлю. Сім'я Іраклі, після того як побачила фотографії оголеної Олени, почали на «Холостяку 6» справжній скандал. Альону, «Холостяка», вважали найскромнішою учасницею, але пікантні фотографії просто шокували всіх. Детальну інформацію про погляди Олени на відносини, а також про плани на майбутнє,можна ознайомитися в нашому опитуванні. 

Варто відзначити, що Іраклі, на останній церемонії троянд, сказав Олені про те, що з нею навіть через багато років буде цікаво і затишно. Такий аргумент може зіграти велику роль при виборі переможниці «Холостяк 6». 

Іраклі наголосив на тому, що йому дуже сподобалася сім'я Олени, а також та сімейна атмосфера, яка може надихати. Закидав компліментами Іраклі не тільки її сім'ю, але і саму Олену. Макарация з захопленням сказав: « Ти дуже мила, ніжна, турботлива дєвушка». 

Другий претенденткою,яка дійшла до фіналу стала –Анетти. 
Анетти 24 роки, вона сама киянка. За професією дівчина є художником-реставратором і робить на замовлення скульптури. Історія кохання Анетти з Іраклі Макарация почалася на шоу «Холостяк 6» несподівано, оскільки вони дуже довгий час не розмовляли один з одним. Зазначимо, що Анетти стала першою, кого поцілував Макарация на проекті. Про життєві принципи, і про те, як ставиться до дівчини Іраклі, можна дізнатися в нашому опитуванні. 

Вгадати того, кого вибере Іраклі буде досить складно. Коли на церемонії троянд Іраклі зустрівся з Анетти, то він сказав дівчині про те, що бажає дізнатися її краще, а це натяк на те, що у дівчини є шанс стати обраницею Холостяка. 
Макарация сказав Анетти «Аня…Я буду називати тебе Анею…Я реаліст, а ти велика фантазерка. Я думаю, що ти божевільна швидкість, на якій можна і розбитися».