15 зірок, які зробили невдалу пластику губ. Ось це вищир (ФОТО)

15/05/2016     Автор: admin
15 зірок, які зробили невдалу пластику губ. Ось це вищир (ФОТО)

«Немає межі досконалості», — вчить нас народна мудрість. Тому люди не хочуть зупинятися на досягнутому і весь час намагаються поліпшити те, що у них вже є. Втім, одна справа, коли ми розбудовуємо свої духовні і моральні якості, і зовсім інша, коли руками пластичних хірургів намагаємося поліпшити дану природою зовнішність.

Редакція пропонує тобі порівняти зовнішність зірок до і після пластичних операцій по корекції губ. Виявляється, навіть така дрібниця може повністю змінити вигляд!

Єва Польна.

1

Оксана Марченко 

1

Оксана Марченко завжди виглядала розкішно. Здавалося б – час над нею не владний. Але шанувальники телеведучої помітили в її особі підозрілі зміни і відразу запідозрили зірку в пластиці, а також збільшення губ. Ще одним доказом правдивості їх припущень стало і те, що в перших ефірах нового сезону з особою Оксани творилося щось недобре, та завжди чітка мова телезірки була порушена. Але з часом все пройшло.

Оксана помітно помолодшала, а її губи придбали спокусливу юнацьку припухлість. Правда, деякі шанувальники Марченко вважають, що їх улюблениця просто вдалася до "уколів краси", адже людям публічним необхідно завжди бути на висоті і мати бездоганний вигляд, так що в цьому , мовляв, немає нічого негожого. Можливо, ведуча зробила мезотерапію або зважилася на уколи ботокса або процедуру 3D-ліфтингу.

Правда, знайшлися і ті, хто запевняє, що зміни у зовнішньому вигляді Оксани – це чудеса макіяжу, з допомогою якого вдалося так майстерно скульптурировать особа.

Оксана Федорова.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Та вже, чомусь здається, що до втручання пластичних хірургів героїні і єдиний герой сьогоднішньої добірки виглядали набагато симпатичніше. А яка твоя думка з приводу корекції губ: краса повинна бути природною, або в боротьбі за ідеальне тіло всі методи хороші? Поділіться своїми думками у коментарях або обговори це зі своїми друзями.