Новини про зірок
Подобається

Зірка «Кухні» постраждала через проукраїнську позицію

14/05/2016     Автор: admin
Зірка «Кухні» постраждала через проукраїнську позицію

6cd857c10835a10979c0a1c8127a934d

Катерина Кузнєцова продовжує підтримувати Надію Савченко.

Українська актриса Катерина Кузнєцова вже сім років живе в Москві, Росія. Але це не заважає їй відстоювати свою проукраїнську позицію, передає Корупція.Стар

Зірка серіалу Кухня в інтерв'ю Каті Осадчій для передачі Світське життя розповіла про те, як їй живеться з чіткою громадянською позицією. Нещодавно Кузнєцова запостила в соцмережах фотографію української льотчиці Надії Савченко, яку в Росії засудили на 22 роки ув'язнення і стала жертвою критики.

"Мені здається, виникла невелика конфліктна ситуація, тому що я дуже хвилююся за Надію Савченко, і в соціальних мережах я опублікувала її фотографію, яку дуже демократично підписала, що нічого не буду коментувати, просто мені боляче і додала два сердечка ніби жовто-блакитний прапор", — розповіла Катерина.

Мені просто по-жіночому було її дуже шкода, ми упустимо всі моменти, хто правий, хто винен — ​​неважливо. Я розуміла, що 22 роки — це дуже важко і боляче і це, в принципі, покалічена доля жінки. І для мене вона, в будь-якому випадку, революціонер.

Актриса чекала, що її погляди розділять і шанувальники, але замість цього зіткнулася з нерозумінням і негативом: 

"Спочатку я думала, що мене підтримають, але почула багато негативних відгуків. Мене це зовсім не зруйнувало, тому що я вважаю, що б там не було між народами, потрібно залишатися людьми. Це — найголовніше, до чого я прагну. Я люблю свою країну і мені хочеться, щоб мою позицію також поважали".