Зіркові скандали
Подобається

Скандал: у Тернополі перед концертом Лободи активісти влаштували бійку (ВІДЕО)

14/05/2016     Автор: admin
Скандал: у Тернополі перед концертом Лободи активісти влаштували бійку (ВІДЕО)

original-1433415297

Світлана Лобода запросила шанувальників, які не потрапили на концерт в Івано-Франківську, безкоштовно прийти сьогодні, 13 травня, на її виступ у Тернополі.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Facebook, передає Корупція.Стар

"Усі, хто не зміг потрапити на концерт в Івано-Франківську, можуть безкоштовно пройти на концерт, який відбудеться вже сьогодні в Тернополі — Podolyany hall — 20:00" — написала вона.

Тим часом, перед початком концерту активісти, які не бажають бачити виступ співачки в Тернополі, знову влаштували бійку. Серед людей почалася паніка і тиснява.

"Друзі, у мене немає слів! Це звірство !!!", — написала на своїй сторінці в Facebook продюсер співачки Нателла Крапівіна і опублікувала відео.

Нагадаємо, 12 травня в Івано-Франківську активісти Самооборони, "Правого сектора" і "Азова" зірвали концерт Світлани Лободи, не пустивши людей всередину концертного залу.

Координатор обласної "Самооборони" Ярослав Наваляний пояснив журналістам, що Лобода неодноразово виступала в Росії, тому люди не хочуть, щоб вона співала в обласному центрі.

Лобода і організатори її виступу вирішили скасувати захід. Гроші за квитки почнуть повертати з 13 травня. Крім того, організатори наголосили, що шоу Лободи в Івано-Франківську все одно відбудеться, дата концерту уточнюється.
Також організатори концерту "Квартал концерт" заявляють, що направлять відповідний запит до виконкому Івано-Франківської міської ради і мають намір домогтися від керівництва міста пояснень щодо інциденту, що стався, а також домогтися від організаторів зриву концерту компенсації за завдані збитки.