Зіркові скандали
Подобається

Україна може відмовитися від «Євробачення», якщо переможе Росія

13/05/2016     Автор: admin
Україна може відмовитися від «Євробачення», якщо переможе Росія

Гендиректор НТКУ закликав "думати про альтернативу".
Україна може відмовитися від участі в пісенному конкурсі "Євробачення" в 2017 році в разі перемоги Росії в 2016 році. Про це заявив генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія.

yevrobachennya_3
"Про альтернативу думати змушений. Якщо переможцем стане людина на ім'я Лазарєв — думаю, в наступному році" UA: Перший "знову відмовиться від участі в конкурсі", — написав Аласанія на своїй сторінці в Facebook.
Букмекери в цьому прогнозують перемогу представнику від Росії Сергію Лазарєву. Традиційно, наступний конкурс проводиться в країні-переможниці попереднього "Євробачення". Тобто в разі перемоги Лазарева, на конкурс-2017 учасникам доведеться їхати в РФ.
Нагадаємо, в минулому році Україна не брала участі в "Євробаченні" через складну економічну ситуацію і бойових дій на Донбасі.
У цьому році Україну на конкурсі представляє співачка Джамала. Конкурсна пісня кримськотатарської виконавиці "1 944" присвячена трагічним подіям після Другої світової війни, коли кримські татари зазнали примусової депортації з Криму з вини влади Радянського Союзу.
Як повідомлялося, за підсумками другого півфіналу Джамала пройшла у фінал Євробачення-2016.