Новини про зірок
Подобається

Сергій Лазарєв розповів шокуючі подробиці свого особистого життя

12/05/2016     Автор: admin
Сергій Лазарєв розповів шокуючі подробиці свого особистого життя

sergey-lazarev-rasskazal-kakuyu-zhenschinu-on-sebe-ischet_1

Російський співак та один з зіркових тренерів шоу "Голос країни" Сергій Лазарєв згадав своє непросте дитинство, коли його покинув батько, йдеться у "Світському житті", передає Корупція.Стар

За словами артиста, тато пішов з родини, коли він був зовсім маленький. Однак він об'явився декілька років тому і захотів зустрітися з сином.

 "У мене дійсно багато накипіло, ми багато говорили. Я його пробачив, що він пішов з родини. Я не можу сказати, що відчував нестачу батька. Переді мною завжди був Влад Топалов у якого є тато, і він для мене був наче другий батько", — розповів Лазарєв. 

За його словами, далі він з татом спілкування не продовжив, так само як і не спілкується зі зведеним братом по батькові. 

Окрім того, в інтерв'ю Каті Осадчій Лазарєв поділився, що активно захищає гомосексуалістів. У нього є багато друзів-геїв та він часто стикається з геями у шоу-бізі.

"Я висловлюю думку дорослої, 30-річної людини. У якої багато друзів-геїв, і у бізнесі такому, в якому є геї. Які чудові люди. Я захищаю людей, які хочуть бути щасливі. А якісь упирі намагаються їм завадити", — підсумував Лазарєв.