Новини про зірок
Подобається

ЗМІ розкрили шокуючі подробиці особистого життя Філіпа Кіркорова в Стокгольмі (ФОТО)

11/05/2016     Автор: Ігор Нагорний
ЗМІ розкрили шокуючі подробиці особистого життя Філіпа Кіркорова в Стокгольмі (ФОТО)

557b38afc1704_image1

Сьогодні, 10 травня, у шведській столиці Стокгольму пройде півфінал Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2016". В даний час всі учасники цього заходу налаштовують свої емоції і збирають сили. Займається цим і представник на конкурсі від Росії — популярний виконавець Сергій Лазарєв. Однак, мова зараз піде не про нього. 

Відомо, що для моральної допомоги Лазареву в шведську столицю прибув сам король вітчизняної поп-сцени Філіп Кіркоров, передає Корупція.Стар 

Так ось, саме він сьогодні став об'єктом загальної уваги з боку журналістів. Вчора Філіп Бедросович був помічений папарацціями в теплій компанії зі своєю новою фавориткою — відомою грецькою співачкою Оленою Папарізу.

Схоже, що, незважаючи на величезну роботу перед виступом Лазарева, Кіркоров знаходить час і на особисте життя. Допитливим представникам ЗМІ вдалося дізнатися, що ніч перед півфіналом 49-річний поп-король російської естради провів разом з 34-річною гречанкой. Хочемо нагадати, що Олена була переможницею "Євробачення" в 2005 році.

З чуток, спочатку закохану пару — Філіпа Кіркорова і Олену Папарізу — журналісти застали під час вечері в одному з міських нічних закладів. Після цього їх бачили вже в VIP-залі іншого ресторану. При цьому Кіркоров дуже ніжно обіймав свою співрозмовницю і навіть показував їй фотографії своїх дітей. Все закінчилося тим, що для пари було викликано таксі, яке умчало Кіркорова і Папарізу в невідомому напрямку. Інформаційний портал Extranews може тільки порадіти за Філіпа Бедросовича, який, поряд з важкою продюсерською діяльністю на "Євробаченні", вирішує в Стокгольмі і свої сердечні питання.

Кирк.-Папаризу