Плітки
Подобається

Ані Лорак показала любовне гніздечко в Києві (ФОТО)

11/05/2016     Автор: admin
Ані Лорак показала любовне гніздечко в Києві (ФОТО)

ani-lorak-smenila-romantichnyj-obraz-na-rakushku-i-kombinezony_rect_6fa869ff41d5030e71ba516558cd8cef

Ані Лорак продемонструвала любовне гніздечко, в якому вони проживають з коханим чоловіком Муратом і донькою Софією. Це унікальний дворівневий пентхаус площею 300 кв. метрів.
«Якби в дитинстві мені, маленькій дівчинці з міста Чернівці, сказали, що у мене будуть хороми в 300 квадратних метрів, не повірила б. Я жила в інтернаті, в кімнаті з 15 сусідками, спала на вузенькій ліжечку з поганеньким матрацом », — зізналася співачка в інтерв'ю російському виданню 7дней.ru.
До речі, свою першу квартиру Ані Лорак придбала в 2003 році. Для покупки житла в красивому старому будинку в районі Хрещатика їй довелося взяти величезний кредит.
«Це був мій перший дорослий крок. Спасибі, що знайшлася людина, яка за мене поручилася. Але, як то кажуть, очі бояться, а руки роблять! Насправді, як тільки ставиш планку вище, життя сама допомагає вирішити проблему. Мене просто завалили пропозиціями, концерти йшли один за іншим, мій гонорар, природно, збільшувався. Суму, яка раніше здавалася мені казково великою, спокійно погасила через три роки.
Ніколи не забуду день, коли віддала останню шану. Прийшла додому, в свою квартиру, і подумала: «Все, тепер це моє. Яке щастя — сидіти на своїх квадратних метрах, пити чай зі своєї чашки. А головне, вже ніхто не прийде і не скаже: «Звільніть житлоплощу!», — Згадує Ані Лорак.

Коли вона стала жити разом з Муратом, їм було достатньо двох кімнат. Але потім пара задумалася про дітей і зрозуміла, що потрібно терміново розширюватися. Пошуками нової квартири займався чоловік співачки. Мурат подивився кілька варіантів, поки не натрапив на проект будинку майже в центрі міста — поруч величезний ліс і ставок.

«Мурат повіз мене дивитися квартиру ввечері. Я побачила «коробку» височенною вежі, в якій навіть ще не було стін. Але будинок відразу мені сподобався — дуже цікавий проект. Мурат запропонував піднятися на останній, 24-й поверх, на якому розташовувалися наші майбутні апартаменти. Я відмовилася — занадто високо. Але чоловік умовив: «Давай все-таки глянемо». Уже стемніло, ми сіли в спеціальний підйомник — таку відкриту платформу — і стали підніматися.

Боже мій, як це було страшно! Однією рукою вчепилася в чоловіка, інший — в низенький поручень, а навколо вітер свистить, платформа везе нас все вище. Нарешті піднялися, ступили на цементну плиту. І мені відкрився фантастичний вид нічного Києва. Тут же сказала Мурату: «Я згодна». Як кішка, інтуїтивно відчула: тут мені буде добре. Я взагалі завжди відчуваю серцем: моє — не моє, треба — не треба. Поки інтуїція мене ніколи не підводила », — каже Кароліна.
Мурат відразу зрозумів, що треба купити ще й сусідню квартиру, у якій був вихід на дах. Таким чином, вони придбали ще й величезну терасу.

«Я спочатку сумнівалася: як це, відразу замахнутися на 300 метрів, адже ми залазимо в борги, займаємо більшу суму. Але Мурат переконував: «Зараз заощадимо, потім будемо шкодувати». І мав рацію. В результаті ми живемо в унікальному дворівневому пентхаусі. 300 метрів щастя », — поділилася зірка.

За її словами, Мурат вміє домагатися знижок, а ось сама Ані Лорак все купує в три рази дорожче.

«Не можу торгуватися, язик не повертається сказати:« Зробіть дешевше ». Мені продавець каже: «Це максимальна знижка». Я йому вірю і вже готова заплатити. А Мурат після цих слів веде свою гру: «Добре, а тепер будемо домовлятися. Моя ціна така ». Йому у відповідь: «Ти що, з глузду з'їхав?» Мурат: «Раз так, до побачення». Розгортається, щоб піти.

Продавець тут же дає слабину: «Почекай, не йди». Цілий спектакль розігрується, і Мурат із задоволенням в ньому бере участь. В результаті отримуємо знижку в 40, а то і в 50 відсотків! Та ще й подарунки на додачу! », — Сміється Ані Лорак.

«У питаннях оформлення у нас з Муратом були однакові вимоги до дизайнера і архітектора: більше світла і повітря — у нас у вітальні вікна від підлоги до стелі. Тільки бежеві, сірі, білі тони. Ніяких кричущих деталей, різких акцентів, всюди атмосфера спокою, єдиний стриманий стиль. Адже в будинку головне — люди, а не вигадлива меблі! Перше, що ми купили, — круглий, точніше, овальний стіл, за яким може зібратися велика сім'я, — для мене саме він символ домашнього затишку, вогнища », — розповіла Ані Лорак.

Артистка також відразу запланувала великий гардероб в дитячій. Вона ще не знала, хто народиться, але розуміла, що свого малюка вони з Муратом будуть балувати.
«І ще я втілила свою давню мрію. Для себе зробила кімнату-салон. Це мій робочий кабінет. Тут же зібрані мої концертні костюми і взуття. Варто професійний гріміровальний столик, а незабаром з'явиться і столик для манікюру. Тут мій світ, світ співачки.

Мурат найбільше любить куточок у вітальні, де стоять дві кушетки. Лежачи на них, так добре через скляні стіни милуватися нічним містом. На терасі ми готуємо зону для барбекю », — додала Ані Лорак.

8_4f4a3ff5ca070 8_4f4a3ff3e237d 8_4f4a3feed675c 8_4f4a3fece47e5 8_4f4a3fe708414 8_4f4a3fe5295fa