Новини про зірок
Подобається

ЗМІ знайшли документальне підтвердження роману Каті Осадчої і Юрія Горбунова (ФОТО)

09/05/2016     Автор: Ігор Нагорний
ЗМІ знайшли документальне підтвердження роману Каті Осадчої і Юрія Горбунова (ФОТО)

2031003-7

Пейзаж, на тлі якого фотографувалися знаменитості, і інші фотографії в їх особистому Інстаграммі дали можливість вичислити маршрут подорожі Європою.

Осадча та Горбунов побували в Швейцарії. Разом або окремо?

Українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили на травневі свята в подорож по найпопулярнішим романтичним куточків Європи. Про це стало відомо після того, як Осадча та Горбунов опублікували фотографії з відпочинку в особистих акаунтах в Instagram, передає Корупція.Стар

Судячи з підпису до фотографії, на відпочинку обидва були налаштовані дуже романтично.

"Ось взагалі не сумніваюся, що в таких пейзажах дівчата відразу замислюються про весілля", — пише Катя зі Швейцарії.

З новими знімками Осадчої корелюються фотографії телеведучого Юрія Горбунова. "Ну де вона, Джульєтта?", — Вигукує він, стоячи під знаменитим балконом у Вероні.

Відзначимо, що телеведучих уже близько двох років підозрюють у таємному романі. Але офіційних підтверджень тому до сих пір немає. Незважаючи на те, що Юрій і Катя жодного разу за час відпочинку не з'являються на спільних знімках, час і місце їх подорожей в деяких точках збігається. 

"Обозреватель" порівняв географію травневих пригод Осадчої і Горбунова, враженнями від яких вони поділилися в соцмережах.

Подорожі Осадчої

Судячи по знімках, в перші дні травня Осадча побувала з сином в Саду Тюїльрі і на Єлисейських полях в Парижі, а також у Версалі у Франції. Через тиждень перебування у Франції Катя відправилася в подорож по Швейцарії і 8 травня відзначилася в Лугано.

У неділю, 1 травня Катя виклала перший знімок зі своєї подорожі. "Похмурий ранок, канікули", — написала Осадча під фотографією Ейфелевої вежі і колеса огляду. На фотографії також стоїть геолокація — The Westin Paris — Vendôme.

Після цього Катя відправилася гуляти по Парижу. "Паризька сакура", — показує знімки дівчина в незвичному для телеглядачів образі, без фірмових капелюшків і макіяжу.

Розслаблений образ простої туристки, а не телеведучої, яка відправилася за кордон за новими сенсаціями, підтверджують відповідні повідомлення під фото. "Так Рідко буваю в Паріжі не у справах для", — зазначає Осадча, лежачи на газоні прямо під Ейфелевою вежею.

Разом з Катею в подорож вирушив і її син Ілля. "Діти ростуть швидко", — таким хештегом Осадча підписує рідкісні знімки з підлітком.

До речі, в Парижі Катя раптово зустрілася ще й з співвітчизницею, Іреною Карпою. Дівчата були надзвичайно здивовані іронією долі і на доказ своєї чудової зустрічі зробили спільне селфі.

Останнє фото з Франції датовано 6 травня. Після цього Осадча похвалилася забавною м'якою іграшкою, з якою хтось із невідомих нібито зустрів її в аеропорту. 

"Коли в аеропорті не знайшли квітів и тебе зустрічають так", — похвалилася Катя іграшкою у вигляді кенгуру.

У суботу, 7 травня, Осадча вигулювала дизайнерський небесно-блакитний наряд і фотографувалася на тлі гірничо-морського пейзажу в Швейцарії.

Саме тут, в Лугано, Катя всерйоз задумалася про те, щоб провести весілля. 

"Взагалі не сумніваюся, что в таких краєвидах дівчата одразу замислюються про весілля", — написала Осадча.

Подорожі Горбунова

Горбунов почав викладати знімки зі своїх подорожей в п'ятницю, 6 травня, в той же день, коли Осадчу хтось загадковий зустрів в аеропорту Швейцарії.

Телеведучий не залишає геолокацію на своїх знімках, але не важко здогадатися, що він також подорожує по Швейцарії. Горбунов так само, як і його колега, фотографується на тлі гірничо-морських пейзажів.

Крім пасторальних картинок, в неділю Юрій поділився гастрономічними відкриттями. "Під яким наперстком трюфель?", — Залишив він питання під знімком, датованим 8 травня. Як відомо, делікатесний гриб трюфель росте в букових гаях Південної Франції, Швейцарії та Північної Італії.

На знімку за 8 травня Горбунов підтвердив, що побував в Італії, опублікував знімок легко впізнаваною пам'ятки — Будинку Джульєтти, який знаходиться в Вероні. "Ну де вона!? Джульєтта?", — Прокоментував Юрій, який, очевидно, як і Катя, налаштований під час весняних канікул дуже романтично.

Офіційно ні Катерина, ні Юрій не коментують своїх відносин поза роботою. Більш того, коли восени 2015 року популярний український журнал про знаменитостей опублікував інформацію про те, що у пари — роман, через час публікація була видалена зі сторінки сайту, а замість неї з'явилася в деякому роді стаття-спростування, де Горбунов коротко прокоментував чутки про роман , заявивши, що вони з Осадчою — виключно партнери по знімальному майданчику на телешоу (на той час телеведучі працювали над програмою "Маленькі Гіганти").

"Ми раді, що наш з Катею" проект "викликав такий широкий резонанс", — коротко прокоментував Горбунов журналу Viva!.

"Раніше в коментарі іншому виданню Юрій Горбунов та Катя Осадча відмовлялися говорити про їх нібито роман", — зазначалося в повідомленні, опублікованому після резонансної статті в 2015 році.

В даний час Осадча та Горбунов працюють разом на телепроекті "Голос країни 6". Крім того, нещодавно Катя знялася в епізодичній ролі в серіалі "Останній Москаль", де Горбунов грає головну роль.

Як повідомлялося в ЗМІ ", популярні українські телеведучі Осадча та Горбунов засвітилися на загальному фото з продюсером і автором пісень Потапом.

09170930_x600_399054_large

 

 

 

Під яким наперстком трюфель?

Фото опубликовано Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

 

 

 

Ну де вона!?Джульєтта?

Фото опубликовано Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)