Новини про зірок
Подобається

Зірка «Універу» висміяла Анастасію Волочкову (ФОТО)

09/05/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зірка «Універу»  висміяла  Анастасію Волочкову (ФОТО)

1456984248_98a8d4ad0bc6e7bdc9de47149fd9a646

Днями Настасья Самбурська вирушила відпочивати в Таїланд. Опинившись на пляжі актриса насамперед вирішила влаштувати жартівливу фотосесію. Настасья, мабуть, вирішила спародіювати серію відомих фотографій Анастасії Волочкової, яка часто відпочиває на Мальдівах.

Так, в День Перемоги, Самбурська вирішила порадувати своїх підписників дуже екстравагантним знімком, передає Корупція.Стар

Вона показала свої гімнастичні здібності і сіла на шпагат прямо на перилах яхти. 

«Розтяжки не вистачає звичайно …. З Днем Перемоги! Вибачте, що я не на танку!»- Підписала фотографію Настасья. 

Шанувальники акторки відразу ж провели аналогію з відомою балериною, яка не раз брала подібні пози для знімків під час своїх відпускних фотосессій.

Незадовго до цього Настасья опублікувала серію відвертих знімків в купальнику. Під однією з фотографій Самбурська написала: 

«Навчіть мене, як треба фотографуватися на відпочинку? Чекаю коментарів, хто як вміє? Може пару уроків взяти у балерини?». 

Фанати жарт актриси знайшли дуже дотепним і підтримали її. 

Самбурська насилу дочекалася своєї відпустки. Адже останні півроку актриса дуже багато працювала. Вона знялася в новому сезоні серіалу «Универ. Новая общага», регулярно виходила на сцену Театру на Малій Бронній в спектаклі «Майже місто», а також брала участь в енерговитратному шоу Першого каналу «Без страховки». І як тільки в зйомках, спектаклях і шоу з'явилося невелике «вікно», вирішила з'їздити у відпустку. 

39-29