Зіркові скандали
Подобається

Мама Ані Лорак з’явилася на росТБ та шокувала правдою про стосунки з донькою (ФОТО, ВІДЕО)

09/05/2016     Автор: admin
Мама Ані Лорак з’явилася на росТБ та шокувала правдою про стосунки з донькою (ФОТО, ВІДЕО)

ani-lorak-na-novoj-volne-foto-instagramanilorak_rect_766190345fd9e4e20b8684e5c25ffcc5

Сьогодні Ані Лорак — популярна співачка України, так і в Росії зірка домоглася чималих успіхів. Але дитинство і юність цієї красуні проходили абсолютно не так райдужно.
Справа в тому, що маленька Ані не жила з батьками і практично не знала, як це відбувається в інших сім'ях. «Батьки розлучилися, і мама працювала день і ніч, щоб прогодувати трьох дітей.

Жили ми в напіврозваленою будинку на околиці Чернівців — без води, опалення та газу. Харчувалися в основному картоплею. Цукерки бачили тільки у свята », — згадує мати Ані Лорак.


Потім Лорак разом зі старшим братом Ігорем вчилася в інтернаті під Чернівцями. «Звичаї там панували жорсткі: бійки, крадіжки, знущання були звичайною справою. Ходили ми в лахмітті, що дісталися від колишніх вихованців, і постійно недоїдали », — зізналася в інтерв'ю Ані, додаючи, що в той нелегкий час її рятувала тільки мрія про сцену.
Було б дивно, якби Лорак затаїла образу на батьків і зареклася з ними не спілкуватися, але співачка привселюдно заявляє: «Хочу сказати, що у мене чудові батьки, яких я люблю!» Багато хто дивується — як же так? Адже вони практично відмовилися від власних дітей! На що Ані мудро відповідає: «Вони дали мені життя. Я була третьою дитиною. У сім'ї не було годувальника. Зрозуміло, що грошей мамі не вистачало, тому було прийнято рішення віддати нас в інтернат ».

02_mama_lorak
Зараз співачка з мамою спілкується, хоча і не часто, а з батьком, судячи з усього, ще рідше.

Жанна Линькова, мама Ані, як-то повідомила, що навіть під час вагітності не отримувала від нього ніякої підтримки: «Він десь був, але не з нами. Він знущався наді мною, принижував і навіть міг підняти руку. Я не витримала і поїхала до моїх батьків ». Так чи інакше, зараз, коли Ані Лорак сама стала матір'ю, вона пам'ятає про те, що їй в дитинстві дуже не вистачало любові і турботи, тому намагається зробити все, щоб її 3-річна дочка Сонечка не знала, як це.

_b4e759c4db5c278f064fa2db60a24674