10 інтим-вчинків, про які мріє кожен хлопець

09/05/2016     Автор: Ігор Нагорний
10 інтим-вчинків, про які мріє кожен хлопець

280922061_orig

Всупереч розхожій думці, щоб бути класною коханкою для свого партнера, зовсім не обов'язково виконувати складні акробатичні трюки або ж знати всі пози з Камасутри. Звичайно, в світі є хлопці, яким саме це і потрібно, але переважна більшість сильної статі мріє зовсім про інші речі. Ми розпитали знайомих хлопців про те, чого вони хочуть в ліжку насправді, і поспішаємо розповісти тобі про наші відкриття. Передає Корупція.Стар
 
Вони хочуть бачити твою ініціативу

"Ми, чоловіки, звикли робити перший в цьому напрямку крок, і якщо ти не виявиш ініціативу, це зробимо ми. Проте, нашому самолюбству (і потенції) дуже лестить, коли ти демонструєш свій ентузіазм. Важливо хоча б іноді спокушати свого хлопця першою, не чекаючи його дій – це, як на мене, краще освідчення в коханні", – Артем, 30 років.

Вони хочуть сексуальну білизну

"Я прекрасно розумію, що мереживний комплект з розрізами в найнесподіваніших місцях дівчина вдягає для того, щоб мене потішити, і я дуже-дуже це ціную. Важливіше бути сексуальною у власній спальні, ніж на людях", – Кирило, 27 років.

Вони хочуть прелюдію

"Зазвичай в кіно показують хлопців, які готові до сексу, як тільки бачать на вулиці симпатичну дівчину, але на ділі це не зовсім так. Ми не секс-машини, нам теж потрібно "розігрітися" і увійти у смак – неквапливий секс з чуттєвою прелюдією куди крутіше Квікі", – Саша, 37 років.

Вони хочуть спонтанності
 
"Коли зустрічаєшся з дівчиною довго, ваше сексуальне життя з часом стає не таким пристрасним, перетворюється в звичку, і саме від партнерки залежить, якою воно буде в майбутньому. Якщо вона не боїться пробувати нове, спонтанно виражає своє бажання, будь то секс на кавовому столику або швидкий ранковий секс в душі, відносини тільки зміцняться, ну а якщо вона піде "по накатаній", скоро нам обом стане занадто нудно", – Сергій, 28 років.

Вони хочуть "брудних слівець"

"Мрію, щоб дівчина проявила свою зухвалість в ліжку за допомогою слів, але пристрасні, гучні стогони, що підтверджують її задоволення, мене теж цілком влаштують", – Діма, 39 років.

Вони хочуть чути своє ім'я

"Ніщо не змусить хлопця зрадіти більше, ніж коли він чує звук власного імені під час сексу. Використовуй цей прийом, і ти завжди будеш найкращою коханкою в його житті", – Павло, 36 років.

Вони хочуть безпеки

"Ми зовсім не такі безвідповідальні, якими здаємося на перший погляд. Я, наприклад, хочу бути впевненим в тому, що моя партнерка здорова і що вона не завагітніє тоді, коли ми обидва цього не хочемо. Саме тому дівчата, які наполягають на презервативі, здаються мені найкращими", – Ярослав, 25 років.

Вони хочуть відкритості до експериментів

"Ідеальна коханка – та, яка буде не проти реалізувати мою секс-фантазію або, скажімо, випробувати нову позу. Я натомість буду готовий виконати будь-які її побажання", – Вова, 28 років.

Вони хочуть почуття гумору

"Коли в ліжку щось йде не так, тільки від дівчини залежить, чи буде цей провал просто смішним або ж принизливим для чоловіка. Та, яка вміє посміятися над секс-невдачами, безцінна", – Вадим, 34 роки.

Вони хочуть, щоб ти отримувала оргазм

"Якби дівчата говорили, чого вони хочуть в сексі, життя стало б набагато простіше і щасливіше", – Єгор, 21 рік.