Чи можливі відносини після сексу на першому побаченні?

08/05/2016     Автор: admin
Чи можливі відносини після сексу на першому побаченні?

22b746e0e075a0870a2fa012075555a0

Найчастіше питання про можливість відносин після сексу на першому побаченні виникає вже тоді, коли він, тобто секс, вже трапився. Особливо тоді, коли він не дзвонить.

Але найкраще, звичайно, про це задуматися до того, як все сталося, щоб тверезо оцінити свої шанси. Зараз думки про те, чи варто займатися сексом на першому побаченні, неоднозначні.

Ставлення до сексу в наш час не настільки вже серйозне, щоб вважати його приводом для відносин, або, якщо жінка віддається занадто швидко, вважати, що вона поставила хрест на серйозних стосунках з цим чоловіком.

Тут, як і у всіх життєвих ситуаціях, все індивідуально. Але для того щоб визначитися, що для вас особисто прийнятно, а що ні, потрібно поцікавитися протилежними думками та досвідом інших людей.

Думки "проти" Медики.

Мабуть, перше, про що варто задуматися, наважуючись на секс з малознайомим чоловіком, це про безпеку свого здоров'я. Безладні статеві зв'язки (а секс на першому побаченні є все ж одним із симптомів таких зв'язків) збільшують ризик захворювань, що передаються статевим шляхом.

Також важливо не забувати, що цей привабливий харизматичний чоловік, з яким ви тільки що познайомилися, може виявитися соціопатом, який здатний завдати фізичну або моральну шкоду.

Батьки молодих дочок.

Занепокоєння за юних дівчат зрозуміле. Вони відзначаються спонтанністю, великим прагненням до свободи і інтересом до протилежної статі, але в той же час у них зовсім немає досвіду в стосунках з чоловіками.

Тому дівчат намагаються застерегти від небажаних зв'язків.

Психологи.

Слід зазначити, що далеко не всі ставляться до сексу на першому побаченні негативно. Деякі не надають цьому значення. Але є такі, хто вважає, що близькість повинна вибудовуватися поступово. Люди не дають собі можливості пізнати один одного, а вже з'єднуються тілами. Деякі вбачають в цьому намагання уникнути близькості.

Більшість тренерів курсів "як вийти заміж".

Подібні тренінги, курси та семінари, як правило, базуються на відмінностях гендерних ролей в патріархальному суспільстві. І, якщо брати до уваги цю відмінність, жінці слід зберігати цнотливість протягом певного часу, щоб її взяли в дружини.

Крім цього, більшість жінок в результаті впливу гендеру після сексу часто прив'язуються до чоловіка. Навіть якщо чоловік не підходить для заміжжя, жінка під впливом гормонів "натягує" в своїй уяві нового незнайомого чоловіка на образ, відповідний для заміжжя.

Після, природно, вона часто буває розчарована, оскільки на чоловіків гендер так не впливає, і секс для них ще не привід для знайомства. В цьому випадку чоловіка слід розгледіти краще, перш ніж з ним займатися сексом, щоб зрозуміти, чи підходить він для заміжжя.

Люди з жорсткими гендерними стереотипами і моральними рамками. Якщо почитати повідомлення на форумах, присвячених темі статі, часто можна зустріти думки про те, що дівчина, віддавшись на першому побаченні, вже не може розраховувати на серйозне ставлення до себе. Адже вона показала свою доступність.

Досвід показує, що люди змінюють свої стереотипи під впливом обставин або закохавшись в когось, не має подібних стереотипів.

Думки "за" Однозначно "за" чоловіки, які хочуть з вами сексу.

Вони можуть привести безліч аргументів, щоб схилити вподобану дівчину до сексу. Цьому часто вчать на курсах пікаперів, і це навички, про які жінки повинні бути в курсі, щоб протистояти чарам пікаперів. Якщо у них, звичайно, немає бажання цим чарам піддатися.

Розкуті дорослі жінки.

Якщо ви не прагнете вийти заміж, якщо вже навчилися справлятися з розчаруванням, якщо вам просто хочеться сексу і ви не думаєте про відносини, якщо вам просто сподобався чоловік і ви, знову ж таки, не прагнете передбачити розвиток відносин, це означає, що ви вже зріла досвідчена жінка. Такі жінки, як правило, відокремлюють просто секс від відносин. Ці категорії можуть збігатися, а можуть і ні. І це не залежить від того, наскільки швидко стався статевий акт.

Жінки, які мали позитивний досвід.

Багато хто після сексу на першому побаченні так і не розлучилися до самого весілля. До таких жінок ставиться і автор цієї замітки, у якого 10-річні стосунки з чоловіком почалися з пристрасного сексу в день знайомства. Такі люди взагалі не розуміють, про що тут сперечатися.

Необов'язково займатися сексом на першій зустрічі, щоб заманити чоловіка в шлюб. Але й не варто заради цього вдавати з себе недоторкану.

Тантристи.

Це взагалі особливі люди, для яких секс — це всього лише ще один спосіб познайомитися один з одним. Просто на іншому рівні — тілесному, духовному.

Коли не варто займатися сексом на першому побаченні?

Якщо ви познайомилися з "Казановою". Якщо ви бачите, що чоловік — бабій, у нього багато жінок, з якими він спить, не сподівайтеся, що з вами у нього будуть серйозні стосунки.

Не соромтеся запитати у нового знайомого, чи були у нього тривалі серйозні стосунки і чи були у нього стосунки після сексу на першому побаченні. Якщо ви не вмієте відокремлювати секс від відносин. Якщо ви прив'язується до чоловіка після сексу, вам краще утриматися. Якщо ви не вмієте розбиратися в людях, також не варто ризикувати. Якщо ви вирішили, що вам важливі серйозні відносини з чоловіком, який вам сподобався, краще не поспішати і дати йому можливість дізнатися вас ближче.

Те ж стосується жінок, які не володіють спонтанністю і сексуально НЕ розкріпачена настільки, щоб буквально з першої зустрічі захопити жінку своєю сексуальністю, змусити його залежати від сексу з ними. Такі жінки дійсно здатні почати відносини після сексу на першому побаченні, навіть з тими чоловіками, хто раніше серйозно сприймав лише цнотливих жінок.